Lahko prilozis kakšno sliko o speedtestu ?5G vidim da deluje na polno in je na vse večih lokacijah. Povprečna hitrost pa 460-480Mbit
Lahko prilozis kakšno sliko o speedtestu ?
Hvala
Omejitev je 2/1 na žalost potem LPJe že kdo prekoraču podatke na teh novih paketih. Dejansko omejijo na 2/1 ali je kej več?
15.2 beta?Lokacija: Kranj
Telefon: iPhone 13 Pro
Poglej priponko 49842 Poglej priponko 49844
Poglej priponko 49843 Poglej priponko 49845
A ti ne kuri baterije? Jaz imam problem, da od tistega časa, ko sem namestil 15.2 beto mi nenormalno prazni baterijo. Niti en dan ne zdrži.Ja...
A ti ne kuri baterije? Jaz imam problem, da od tistega časa, ko sem namestil 15.2 beto mi nenormalno prazni baterijo. Niti en dan ne zdrži.
Ja to je res.. Samo je od nadgradnje ze kaksen teden... Sedaj bi se verjetno ze moglo stabilizirati.... Bom probal dati na zadnjo uradno verzijo...Ne... Je pa tako, da takoj po nadgradnji ponavadi vedno bolj kuri baterijo kaksen dan ali dva... ker se vse na novo indeksira...
Sem ze restartal.... Je zanimivo da se telefon ko je zaslon prizgan rahlo segreva... Pa tudi ko ga dam polnit se med polnjenjem precej segreva... Battery hearth je sicer 94%...mislim da ga kar na servis posljem itak je se v garanciji...si ze probal restartat telefon? Lahko, da se je kaksen softver zaciklal…
Pa preveri, kaj ti tako kuri baterijo…
kako stran nazaj sem pisal o tem, meni je od a1 app žrl baterijo, po nadgraditvi na 15.1 je okSem ze restartal.... Je zanimivo da se telefon ko je zaslon prizgan rahlo segreva... Pa tudi ko ga dam polnit se med polnjenjem precej segreva... Battery hearth je sicer 94%...mislim da ga kar na servis posljem itak je se v garanciji...
Sem preveril porabo baterije pa ni zaznati da bi kateri app kuril baterijo.... Sem sedaj na polnil pa vidim kaj se zgodi cez noc.... Bom probal izklopit prenos podatkov ce bi slucajno to vplivalo na baterijo....kako stran nazaj sem pisal o tem, meni je od a1 app žrl baterijo, po nadgraditvi na 15.1 je ok
Ne nimam... Vstavljena je kartica od Telemacha na kateri je sicer vkljucen staticni ip... Mislim da to nebi smela biti tezava.Imas slucajno aktiven VoLTE v nastavitvah in tega se nimas aktivnega pri operaterju?
Poglej priponko 49853