e bejž noNa HoT SIM-u se mi je pri Xiaomi Redmi Note 9 Pro z novim ROM-om na Android 11 pojavila v mrežnih nastavitvah opcija za možnost uporabe VoLTE... (ampak s strani mojega ponudnika še ni podprto...)
Kar se mene tiče, lahko pozabim na VoLTE tudi pri BoBu/A1. Ajde, zastopim, da ne dela na Oneplus, ker pač ni podprt. Da pa ne dela na Samsungu A50, ki je na uradnem seznamu podprtih aparatov, pa ne zastopim.pozabi na VoLTE na Hot...
Imaš vklopljen lte?Kar
Kar se mene tiče, lahko pozabim na VoLTE tudi pri BoBu/A1. Ajde, zastopim, da ne dela na Oneplus, ker pač ni podprt. Da pa ne dela na Samsungu A50, ki je na uradnem seznamu podprtih aparatov, pa ne zastopim.
Nič moralo bi ti delovat,.. Meni na P30 pro deluje odlično. Mogoče še enkrat preveri v klicnem centru če je dejansko vklopljen, če ni naj oddajo tehnično težavo.To govoriš za Samsung?
Opcija za VoLTE v aparatu je vključena, vsi updejti so uptodate, klicni center je prejel prošnjo za vklop, nakar so odgovorili, da je VoLTE vključen.
Kaj mi torej še manjka?
Si po tem ponovno zagnal telefon?To govoriš za Samsung?
Opcija za VoLTE v aparatu je vključena, vsi updejti so uptodate, klicni center je prejel prošnjo za vklop, nakar so odgovorili, da je VoLTE vključen.
Kaj mi torej še manjka?
Ni bilo samo po vsej Sloveniji… ampak tudi v roamingu ni deloval prenos podatkov…