Časovni zamik je na meji uporabnosti...
ker?
Časovni zamik je na meji uporabnosti...
Kr neki preskakuje med previjanjem, prehodi med oddajami niso zvezni, ni sličic...ker?
No, to je to... Deky se pa spet reži ko cigan belemu kruhu...Ja, casovni zamik ni najboljsi... Meni večkrat zasteka med predvajanjem zamika in zgodi se tudi, da kaksne vsebine kar ni na seznamu ko isces za nazaj..
Kr neki preskakuje med previjanjem, prehodi med oddajami niso zvezni, ni sličic...
Še problema z glasom ni več, odkar smo Motorole zmetali ven in imamo zdaj 2x Amino + 1x okrogli Arris...
Edini problem pri T-2 je zastarela in nezanesljiva mobilna telefonija, čeprav zadnje čase še kar nekak deluje in
vedno višja cena, ki je odgnala že precej uporabnikov, da so morali zaradi tega iti na slabše...
Zdaj pa čakamo Dekyev cigansko-belokruhovski smeh...Prenesel iz TS in T-2 dva priključka na A1 in lahko rečem da je A1 poden od podna oz. bleda senca po kvaliteti T-2 ali TS , pomoč na KC čakaš več kot pol ure ..napake odpravljajo dan ali dva kar je bilo na TS ali T-2 rešeno v 2-4 urah . Edina svetla točka je cena in nič drugega .
Sam TV vmesnik je nek polizdelek- TV šteka , časovni zamik brez sličic kot jih ima T-2 itd .T-2 ima vrhunski časovni zamik ki ga celo TS nima
Po 1 letu bom videl kako in kaj..
Je pa res da na T-2 nisem dobil nobene dobre ugodnosti če bi podaljšal pogodbo oz. ostal pri njih ( -10% za 12 mes pa je premalo ob paketu za 73,99€ in 24 vezava ) . Ponudbe za nove naročnike pa mi ni hotela dati ker mi baje ne pripada.
Moja izkušnja z A1 je tam -2
Jaz čakam na priklop A1 na optiki Telekoma. A meni tudi ne bo delalo?Od moje direktor v firmi kjer dela se je nategnil z prehodom iz T-2 na A1
Obljubili so mu vse in še več Hitrosti 350/100 ki jo itak ne rabijo , brezplačne klice, skrbnika ni da ni oz. oh in sploh ..
Prehod je bil pa cel debakel . Delovalo ni skoraj 2 dni pa je bil samo prehod na optiko .
Tehnična pomoč A1 samo na papirju in brez znanja . Izmikanje odgovornosti da je kriv TS itd .. Po enem mesecu takoj nazaj na T-2
In kot vem zdaj plačujejo 50% več kot bi na A1 sam vse dela in je odzivnost , ki veliko šteje .
A ni itak 1 mesec odpovednega roka?