Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
460
28
28
Sodišinci
A predplačniški simpl net ne ponuja LTE-ja?? se mi nikakor ne uspe povezat v LTE....na njihovi strani pise pa je prenos podatkov možen tudi v LTE omrežju....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Kakšni so skupni stroški prenosa številke od Si.mobila k drugemu operaterju? MNP ti zaračunajo 5€, je potem še kaj?
Če želiš prekiniti naročniško razmerje te stane še 10€ (ok, ta mesec je đabe, ker so ravno spremenili pogoje), kaj pa če ga ohraniš? Ti zaračunajo še izdajo nove SIM kartice / nove številke ali je to vključeno v tistih 5€?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Kakšni so skupni stroški prenosa številke od Si.mobila k drugemu operaterju? MNP ti zaračunajo 5€, je potem še kaj?
Če želiš prekiniti naročniško razmerje te stane še 10€ (ok, ta mesec je đabe, ker so ravno spremenili pogoje), kaj pa če ga ohraniš? Ti zaračunajo še izdajo nove SIM kartice / nove številke ali je to vključeno v tistih 5€?

5€ je zgolj strosek prenosa in tega ti zaracuna operater, katerega zapuscas... Poleg tega ti ta operater zaracuna se prekinitev NR... Potem pa pri novem operaterju racunaj se na prikljucno takso ...

Ravno zato je ZPS pred nekaj dnevi poslala javni poziv vsem operaterjem >> http://www.mobile.si/articles/javni-poziv-zps-operaterjem.html

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
460
28
28
Sodišinci
Predplačniški simpl net baje ne ponuja LTE....vsaj tak trdijo na help desku....mislim reklamirajo nekaj kar ne dela....mi je gospodična rekla da me danes pokličejo in se dogovorimo za povrnitev stroškov....po moje je to čisto zavajanje potrošnika....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Simplnet nima LTEja,..

SIMPLnet vsebuje določeno količino internetnega prenosa, ki jo po aktivaciji paketa lahko izkoristite v časovno omejenem obdobju. Podatke lahko uporabljate v Si.mobilovem omrežju prek GPRS/EDGE in 3G/HSPA tehnologij.

lpb

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
460
28
28
Sodišinci
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Simplnet nima LTEja,..

SIMPLnet vsebuje določeno količino internetnega prenosa, ki jo po aktivaciji paketa lahko izkoristite v časovno omejenem obdobju. Podatke lahko uporabljate v Si.mobilovem omrežju prek GPRS/EDGE in 3G/HSPA tehnologij.

lpb

Zakaj pa potem imate na spletni strani objavljeno da podpira LTE?? Samo čakam da me danes pokličejo nazaj...si bom dal duška....

https://www.simobil.si/simpl-predplacniska-ponudba/paket-simplnet

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Najlažje pa se je pol nad enim znašat,.. bomo še enkrat preverili in popravili.
lpb

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Najlažje pa se je pol nad enim znašat,.. bomo še enkrat preverili in popravili.
lpb

Popraviti morate na vecih koncih
smile-1.gif

https://www.simobil.si/simpl-predplacniska-ponudba/paket-simplnet

https://www.simobil.si/mobilni-internet/racunalnik-tablica/obstojeca-naprava/predplacniski

...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
evo preverjeno,.. LTE bi moral delati v kolikor imaš simpl net iz zadnje serije, kjer je na embalaži označeno 4g LTE,..
V kolikor ti ne dela se obrni na klicni center kjer bodo preverili nastaviatve,..
lpb

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
460
28
28
Sodišinci
Citat:
evo preverjeno,.. LTE bi moral delati v kolikor imaš simpl net iz zadnje serije, kjer je na embalaži označeno 4g LTE,..
V kolikor ti ne dela se obrni na klicni center kjer bodo preverili nastaviatve,..
lpb

So me ravno poklicali in pravijo da so na moji številki vklopili tudi LTE....baje da bodo tudi ostalim uporabnikom simp net vklopili opcijo LTE...splačalo se je malo klicarjenja....kot nagrado za potrpežjivost so mi pa naložili 10 evrov....pohvalno....sem se prijazni gospodični tudi lepo zahvalil....
aplauz.gif

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
Tale ZPS je tudi svojega denarja vreden... Naj se enkrat spravi na finančni sektor in stroške, ki jih banke zaračunavajo svojim komitentom. Za osebni račun je 8 strani obsežen pdf, kjer so navedene cene za vsak klinac... Da o stroških sprememb znotraj obdobja odplačevanja kredita sploh ne govorim...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zanimivo branje,.. odstopiš lahko le pred potekom naročnine, ki velja 12 mesecev,.. ne pa vmes,..
pogoji za odstop člana ZPS
https://www.zps.si/index.php/o-nas/mednarodni-intitut-za-potronike-raziskave/7359-pogoji-poslovanja

Prenehanje naročniškega razmerja
Naročniško razmerje se sklepa za obdobje najmanj 12 mesecev in se avtomatično podaljšuje za enako obdobje pod pogoji, ki veljajo v času podaljšanja, vse do preklica preklica.

Odpoved naročniškega razmerja mora biti podana v pisni obliki, poslana po pošti ali elektronski pošti. Odpoved naročniškega razmerja lahko sporočite pred potekom vsakokratnega enoletnega obdobja na naslov ZPS, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">zps@zps.si. Upoštevali bomo tista obvestila o odpovedi, ki jih bomo prejeli pred pričetkom novega plačilnega obdobja.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Pozdravljeni,
a je to možno, da v letu 2015, kjer smo košta 1MB 0,5Eur, po porabljenem zakupu količin pa ok ajde tudi če je sila naj bo a kaj ko ta net ne dela oz. je na ravni modema 56K mislim, da bom podal prijavo na apek in na ZPS ker toje je višek res če mi zaračunajo naj vsaj dela stvar ne pa da mi zaračuna neuporabo?

Namreč po butastem, sem prekorači limit porabe od 2GB za 143 MB: 54Eur neta.

Simobil me več ne vidi celo firmo selim po poteku vezave. Grem drugam ko jih šljivi mater sem jezen, ne za 54 Eur ampak za to ker prodajajo nekaj kar ne dela.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Je kdo videl da imajo za poslovne uporabnike paket all inclusive za 189,99 eur? Kaj vse vkljucuje? Ce prav razumem eu inslo vs
Neomejeno

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.