Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Žal je pro kapitalu tako, da IT ponavadi nima možnosti razmišljati. Lastnik oz. po navodilu lastnika se zadeve optimirajo in če se dokaže da se da vse "remote" pa četudi bo zato nekoliko slabši service bo to remote.
Konsolidacija on, pa če se ITjevci na glavo postavite (postavimo). Lahko si v tej zgodbi srečen da si še del zgodbe, ker kaj lahko si na spisku, kateremu se zahvalijo za sodelovanje. Ne glede na to kako dober si.
Saj veš, when money talks...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Uporabniki pa določajo kako bo podjetje uspešno.

Če se jih ne bo slišalo v Srbiji/Avstriji/Mehiki bodo šli k tistemu operaterju, ki jim bo prisluhnil.

Je pa tudi malo drugače če imaš problem in ti slovenski IT rešuje kot najpomembnejšega, kot pa recimo v Srbiji 20tega v vrsti. Z neodzivnostjo in nezadovoljstvom strank si lahko narediš kontra učinek v prihodkih. Kratkoročno ne, daljnoročno pa zagotovo.

Nazadnje urejeno:

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
jah, sej realno simobil ni imel nekega resnega itja niti zdaj, večino zadev so pač zaradi politike grupe outsourcali. Zato je marsikaj tako, kot je. Nova rešitev bo samo še slabša za uporabnike.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Zanimivo. Jaz sem pa ušel "najcenejšemu" operateju, ki je imel ves ta čas, ko sem bil jaz tam najmodernejše (najnovejše) omrežje, ki dela znotraj tolerance, nedosegljivosti pri polnem signalu, nabijanje stroškov v roamingu, neupoštevanje reklamacij, ... Ko sem žel na malico sem stalno surfal na Edgu. In sem imel dosti. Sedaj sem pri S! in na malici normalno berem RTVSlo na 4G omrežju. Bom videl kaj bo.

Večino nisem bral zato me zanima kateri je bil ta tvoj "najcenejši" operater pri katerem si v edgu surfal, bil nedosegljiv in podobno? Me res zanima. Lp

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Jutri bo v Financah (danes ob 22:30).
http://www.finance.si/8824180/Zakaj-potrebujete-jutri%C5%A1nje-Finance

Hvala.
wink-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Neuradno se govori, da bi Telekom Austria kupil Telekom Slovenije in s tem prodal Si.mobil.

Kdo je pa kupec slednjega? Telemach?
Izgleda, da bo ekstra zabavno letos.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
katere so cene aparata pri podaljšanju naročniškega razmerja paketa GIGANT.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Zanimivo. Jaz sem pa ušel "najcenejšemu" operateju, ki je imel ves ta čas, ko sem bil jaz tam najmodernejše (najnovejše) omrežje, ki dela znotraj tolerance, nedosegljivosti pri polnem signalu, nabijanje stroškov v roamingu, neupoštevanje reklamacij, ... Ko sem žel na malico sem stalno surfal na Edgu. In sem imel dosti. Sedaj sem pri S! in na malici normalno berem RTVSlo na 4G omrežju. Bom videl kaj bo.

Večino nisem bral zato me zanima kateri je bil ta tvoj "najcenejši" operater pri katerem si v edgu surfal, bil nedosegljiv in podobno? Me res zanima. Lp
Tušmobil.

Doly

Zelenc'
11. okt 2007
15
0
1
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
3 GB date v omrežju Vipnet za 9.99€ mesečno

Sms Vipnet na 4040

Presenečen. Tudi S! manjša količina. Potem je edino Debitel "ta prav".
Zanimivo, Simobil popušča. Očitno se ni obnesla agresivna ponudba preteklih let.
bonk.gif
Al so pa res v ku.... kot se šušlja
Očitno jih bo TS le umiril.
Torej bo edini, ki bo vršil pritisk ( roko na srce, je tudi začel in s tem pomagal nam uporabnikom) TUŠ oz. Telemach.
Zanimivo bo, zanimivo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si.mobil pripravljen na storitev prihodnosti VoLTE

V hitro spreminjajoči se telekomunikacijski industriji so novosti praktično del vsakdana. Le malo pa je revolucionarnih, kot je denimo tehnologija LTE in z njo povezane storitve. Si.mobil je zdaj kot prvi v Sloveniji junija v svojem lastnem omrežju uspešno opravil Voice over LTE (VoLTE) klic in s tem uporabnikom predal pomembno sporočilo: storitve bodo v bližnji prihodnosti še bistveno boljše.

http://www.mobile.si/articles/simobil-volte-06-2015.html

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Nabolje bo zanimivo za tiste ki so veliko v tujini..

citiram:

Revolucionarna uporaba v državah EU: plačujete po porabi, a ne več kot 10 EUR na mesec.
wink-1.gif
V to ceno je menda vkljucen prenos 1GB podatkov na mesec. Kaj pa ko presezes 1GB?
Se zmanjsa hitrost ali kasirajo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Nabolje bo zanimivo za tiste ki so veliko v tujini..

citiram:

Revolucionarna uporaba v državah EU: plačujete po porabi, a ne več kot 10 EUR na mesec.
wink-1.gif
V to ceno je menda vkljucen prenos 1GB podatkov na mesec. Kaj pa ko presezes 1GB?
Se zmanjsa hitrost ali kasirajo?

Ko dosezes 1 GB... se prenos pdoatkov prekine... in dobis SMS, da lahko vkljucis opcijo EU neskoncno ...

http://www.simobil.si/ultimativni#acc-1635356

Paketi_ULTIMATIVNI_-_Si.mobil-20150624-170520.jpg

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Mogoce ves, ce tudi pri paketu orto tripster dobis kaksno sporocilo preden doseses 1gb prenosa podatkov v tujini?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Izkoristite kar 50 % popusta na paketa s SIM kartico SIMPL in SIMPLnet. Ugodnost je na voljo od 1. 7. do 31. 8. 2015.

Predplačniška ponudba je namenjena strankam, ki jim mesečna naročnina ne ustreza in želijo plačevati le dejansko porabo. Zagotavlja ugodno tarifo za klice in sporočila, poraba pa se plačuje sproti s SIMPL vrednostnicami. Predplačniški paketi so idealni za občasne uporabnike mobilnih storitev in začasne obiskovalce v Sloveniji (turisti, tuji študenti in delavci).

Prednosti predplačniških paketov:

svoj telefon lahko začnete uporabljati takoj,
brez mesečne naročnine,
omogočajo uporabo mobilnih storitev v Sloveniji in v tujini,
možnost nagrad v SIMPL Bonus klubu,
učinkovit nadzor nad stroški,
ugoden zakup enot za klice, sporočila in prenos podatkov,
anonimnost.

Predplačniški paketi vsebujejo možnost uporabe po posameznih storitvah kot tudi zakup enot, s katerim lahko bistveno zmanjšate stroške uporabe mobilnih storitev.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Obvestilo o spremembi cen nekaterih storitev.
( 02.07.2015 )

Sprememba cen izven zakupljenih količin:

1. 8. 2015 se bo spremenila cena klicev, SMS in MMS sporočil izven zakupljenih količin na določenih paketih. Na paketih XS-XL ZAME, Preprosto ZAME/Paket9, paketih ORTO SMART ter vseh obstoječih in starih paketih Mobilni internet bodo klici v vsa slovenska omrežja stali 0,22 EUR/min, sporočila SMS in MMS pa 0,22 EUR na poslano sporočilo. Na paketih
XS-XL Podjetni bodo klici v vsa slovenska omrežja stali 0,22 EUR/min, sporočila SMS in MMS pa 0,15 EUR na poslano sporočilo. Na paketih XS-XL in SENIOR ZATE, Praznični in Veliki Praznični paket, Neskončni paket ter paketih ORTO Startastik, Fantastik, Bombastik in Gigastik bodo sporočila SMS in MMS stala 0,22 EUR na poslano sporočilo.
Sprememba zaračunavanja mednarodnih sporočil:

Cena sporočil, poslanih iz Slovenije na številko tujega operaterja, bo od 1. 8. 2015 znašala 0,22 EUR za SMS/MMS. Uporabnikom, ki pošljejo večje število sporočil v tujino, sta na voljo opciji Mednarodna sporočila 101 in Mednarodna sporočila 1001. Prva vključuje 101 sporočilo v tujino SMS/MMS za ceno 4,98 EUR, druga pa 1001 sporočilo v tujino SMS/MMS za ceno 10,07 EUR.
Vse navedene cene vsebujejo DDV. Trenutno veljavni cenik se nahaja na www.simobil.si. Naročniki, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, imajo pravico, da do uveljavitve spremembe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Navedeno ne vpliva na in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti teh naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Si.mobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Si.mobil pa mu bo vrnil kupnino. Več informacij je na voljo na številki Centra za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali na prodajnem mestu.

vir: http://www.simobil.si/pomoc-in-informacije/obvestila/-/obvestila/1722090

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.