Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kere cene
bonk.gif

Skor Mobitelovih 100 SIT v začetku...
Tistim, ki lovijo tujega operaterja se bo bolj splačalo na gostovanje preklopit...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kere cene
bonk.gif

Skor Mobitelovih 100 SIT v začetku...
Tistim, ki lovijo tujega operaterja se bo bolj splačalo na gostovanje preklopit...

To je mišljeno po porabi zakupljenih količin...

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Ja ja, ampak poglej primer pri SMS-u. Cena je 22 centov/SMS. Če živiš ob meji, se preklopiš na tujega operaterja in SMS pošlješ po ceni 7,32 centa. Hiter izračun pove, da iz omrežja tujega operaterja lahko pošlješ 3 SMS-e za ceno enega iz domačega omrežja.
cheer.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Ja ja, ampak poglej primer pri SMS-u. Cena je 22 centov/SMS. Če živiš ob meji, se preklopiš na tujega operaterja in SMS pošlješ po ceni 7,32 centa. Hiter izračun pove, da iz omrežja tujega operaterja lahko pošlješ 3 SMS-e za ceno enega iz domačega omrežja.
cheer.gif

Fajn za tiste ob meji...
cheer.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ceprav bi se res spodoblo da se v paketih z vkljucenimi kolicinami skensla pulze, pac pa namesto tega naredi avtomatski zakup novih kolicin, ko prejsnih zmanjka.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kaj pa če bi kdo vzel primeren paket svojim potrebam,.. je več ali manj ceneje,.
b

zdaj pa malo pretiravas s tvojimi kapitalisticnimi pogledi...da je ceneje poslat v iz tujine v tujino sms kot od doma je katastrofa. nima veze z dejanskimi stroski ampak z oderuhstvom...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
o tem svo govorili že dooolgooo nazaj,.. z regulacijo poslovanja se bo iskalo možnosti, kje se lahko dobi dodaten denar,..
Rešitev je optimiziran paket,.. kakorkoli že,.. ne more biti za tvojo prekoračitev kriv operater,..cena je taka kot je,..
Lahko pa se ostane npr. na 3g omrežju ni novih stroškov, ne rabiš plačevat koncesije pa je,..ampak smo preveč razvajeni da bi to želeli imeti,..
Poskušam bit realen v dani situaciji,.. 20€ migracije lahko hitro dobiš notri
b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
o tem svo govorili že dooolgooo nazaj,.. z regulacijo poslovanja se bo iskalo možnosti, kje se lahko dobi dodaten denar,..
Rešitev je optimiziran paket,.. kakorkoli že,.. ne more biti za tvojo prekoračitev kriv operater,..cena je taka kot je,..
Lahko pa se ostane npr. na 3g omrežju ni novih stroškov, ne rabiš plačevat koncesije pa je,..ampak smo preveč razvajeni da bi to želeli imeti,..
b

mah jaz sem zvest...ko se odločim tam ždim potem celo večnost dokler mi nekaj res en dvigne dekla :D..eh jaz ze dolgo tankam in posiljam sms v tujino iz avstrije :D...optimizacija kot jo imenuješ ti in nategunstvo kot ga imenujem jaz me že dolgo več ne prizadene :D

ti migracijski stroški 20€ so pa tudi super dogovor med operaterji, da zaračunaš nekaj, pri čemer nimaš nič stroškov

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
b

Kaj pa če si malo date odpoved in zmanjšate apetite po višjih plačah ter se poravnate s plačami VIP Srbija
grims-1.gif
.

Dragi ste!

Lp.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Zato, mi je pa za bazno iz Šmartnega in Ljubečne, pisalo kar nekaj časa da je ni v bazi.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Tvoja me je namučila, ker imata 2 bazni isto smer oddajanja in le 2 celici
smile-1.gif

V soboto sem se 4 ure namučil, da sem več kot 50 Si.mobilovih LTE baznih polinkal s pravimi imeni.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
Simobil, lahko bi zrihtali signal naprimer v Volčje-Bloška polica, Grčarice na Kočevskem-Ribniškem, med Kostel-om in Faro....

globus1

Pripravnik
18. sep 2007
57
0
6
Tudi jaz sem oddal, saj je na območju Kureščka zadnje čase signal katastrofalen je pa bil dober-včasih) in se zelo pogosto dogaja, da smo nedosegljivi. Nekateri že zelo resno razmišljajo o prehodu k konkurenci pa čeprav smo že dolgoletni naročniki.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.