Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Nikjer na njihovi strani ne nadej obrazca za rezervacijo Iphone 5s.... Lahko kdo pomaga?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
seveda jih bo sedaj dovolj na voljo ker lahko zaradi mobitela izgubijo kar nekaj strank, baje jih mobitel dobi lepo količino.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
seveda jih bo sedaj dovolj na voljo ker lahko zaradi mobitela izgubijo kar nekaj strank, baje jih mobitel dobi lepo količino.

simobil je res prava ciganska ustanova...enako je bilo s podatki letos na hrvaskem (kjer tega niso mogli ponujat ker niso humanitarna organizacija)... Ko jih he Mobitel lepo PREMAGAL na celi CRTi...so potem tudi oni dali ven dober paket...enako je sedaj z IPHONI...cigane simobilske...nimam druga za rect...lahko premaga edino konkurenca...drugace so vedno prevec dobrodelni...

lepo mi ze presedajo...resnicno....ko jim tece voda v grlo je pa vse mozno...

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Se pa zmišljujejo. Najprej je bil iPhone 5 v enem od paketov z opcijo 220€ (ga nisem mogel dobiti, ker jih je zmanjkalo), potem za kratek čas iPhone 5S za 1€ (nemogoče kupiti, ker so pošiljke hitro pošle), sedaj pa brez opcije ponovno čez 600€.

Naj se že odločijo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
to je pa Apple,.. morda se bo s tem, ko je tudi Telekom dobil iPhone kaj spremenilo,..kot je sliašti so trenutne zaloge dovolj velike za vse,.. dosedanje pa so bile bolj mizerne,.. ne zaradi Si.mobila, ki jih je naročil dovolj, temveč zaradi Appla, ki jih je pošiljal kot jih je,..

b

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ne vem če so opcije in ta kredit kakorkoli povezane z Applom, glede na to, da je Simobil fural pakete in znižano ceno telefona do zdaj, da pa bi kar tako po že kar nekem času prodaje spremenil pogoje. Ne verjamem!

To je čista bedarija, zdaj imaš telefon po polni ceni ali pa po 0€ xD in vse to brez podatkov, če ne odšteješ še 13€ za boge 3GB

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zadeva je enostavna,.. dokler imaš ekskluzivo sprejemaš pogoje, ki ti jih daje dobavitelj. ko ta spremeniti pogoje zate, se spremenijo tudi drugi pogoji,..in tukaj zaključimo,..tako je more razumevanje sistema,..

če pa želiš slišati kaj drugega se ti lahko zlažem, če želiš,..
b

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ni mi jasno zakaj bi taki pogoji bili logični oziroma dobri za kogarkoli. Zdi se mi čudno pač. Ne pravim da ni res, moje mnenje je pač tako da so spremembe nastale zaradi konkurence, ne zaradi Appla, mogoče se motim. Nikakor mi ne gre v glavo zakaj je do zdaj bil nek način prodaje ok, zdaj pa kar naenkrat več ni, in to ravno v Sloveniji. Brezveze da se spuščam v to ker verjetno ne bom nikoli zvedel kako in kaj, ker niso informacije za javnost. Malo me pač firbec matra ... :D

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
kaj misliš da je applu vazno od kod dobi denar in da je prepovedal simobilu da jih daje na subvencijo ali kredit!? Simobil tak takoj plača...sedaj bodo pač to financiranje nosili na simobilu...prej jim pač ni bilo treba dokler ni blo mobitela...saj ti je borovnica razlozil...

dokler mobitel ni imel iphona so lahko delali kaj so hotli, če si ga htel met, sedaj pa jih je prpa stisnila ker so drugje dali ugodnejše pogoje (tukaj je applu vseeno kot sem že omenil) in sedaj pač ponujajo po enakih pogojih kot drugje...če bi k nam prišel tmobile in dajal iphone po 300 € bi jih tudi simobil dajal...tako to pač gre...ko appl dobi svoj denar je njim vseeno, če se prodajajo po 15 centov po kosu

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hepan,.. apple pogojuje marsikaj,.. med drugim je pogojeval opcije in ceno 1€ ter prosto prodajo,..zdaj tega ni več,..
b

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Borovnica, to za 1€ čisto verjamem da je Applov pogoj, za opcije je tudi zelo verjetno. Ni mi cisto jasno zakaj zdaj teh pogojev ni več, saj konkurenca bo verjetno imela podobne cene in spet zadevo na obroke. Hmmm ali pa tudi ne, pa so se pogoji zdaj preselili tja, in bo zdaj konkurenca imela iPhone plus opcije z zakupom podatkov. To bo še zanimivo.
Ker simobil je zdaj prešel na njim bolj ugodno opcijo, za uporabnike pa ta zadeva ni ravno priročna.

Hepan, iPhone ke pri simobilu zdaj dražji kot prej, in jih zgleda ni nič stisnilo, plus tega so pogoji zdaj slabši.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne poznam nove pogodbe, a očitno so se pogoji spremenili,..
bomo videli s čim bo prišel ven Telekom,..
b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne poznam nove pogodbe, a očitno so se pogoji spremenili,..
bomo videli s čim bo prišel ven Telekom,..
b

Čakate na Telekom
sprasujem se.gif

Zakaj jih rajši ne pokličete ter predlagate, da se skupaj uskladite glede razdelitva tržnega deleža, da se ne matrate
sprasujem se.gif

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
bomo počakali na odgovor Tuša,.. gotovo ima v rokavu skritega aduta
evil.gif

teorija zarote?
b

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Trenutno sem brez vezav in bi vzel pri simobilu naprej, ampak zdaj bom pa prav počakal še par dni, da vidim ponudbo telekoma. Če ima pa kdo kakšno koristno informacijo, pa pm. Ne bom nič okoli razlagal, samo zase rabim.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.