Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Jure1985 omrežje ni ena bazna postaja,..zgodi se da kakšna bazna ali celo samo celica ne dela,..fantje se trudijo da napako odpravijo čim prej,..podrobnosti tvojega primera ne poznam zato se dlje ne bom zatikal,..

odgovor na težavo si dobil ali ne? kot pišeš si ga dobil,..pa čeprav na ZS,..opuščam možnost, da so kolegi nespretno odgovorili na tvoj mail, druga možnost je da je primer izmišljen,..taki izmišljeni primeri se na Alterju radi pojavijo,.. ko pa ponudiš pomoč ni ne duha ne sluha o problemu,.. drugače pa so ostali operaterji še ne tako dolgo nazaj negativne poste veselo brisali kar se pri nas ne dogaja,..

Pišeš da si spremenil paket zaradi prenosa podatkov, vendar tega ne moreš koristiti,..se z dvema črticama na UMTSju ne da surfati?

kar nekaj nedoslednosti tako da bomo tole kar zaključil,..
b

p.s. za obračanje baznih postaj je lahko razlog optimiziranje celic baznih posta ali pa tudi drugi interesi,..

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
114
0
16
Ma kakšen izmišljen primer? Ne se hecat no se pa nismo otroci.
Ma razkuri me tole, da vedno dobil drugi odgovor in izgovori na vremensko ujmo. Zakaj je potem signal iz baznih postaj v centru Portoroža, Lucije, Kopra, Pirana, deloval tako kot se spodobi. Samo BP Blei križ ne. Torej dobivajo ostale BP signal iz Hrvaške in Italije?
Borovnica, kaj mi koristi "hiter" internet, če mi neprestano preklaplja med GSM in UMTS, vmes sem lahko kavico spil, da mi je odprlo stran.
odgovor1: "Do takšnih motenj lahko prihaja zaradi vremenskih razmer. Upamo, da se zadeve uredijo kmalu."
odgovor2: "Jure, tehniki so sedaj opravili manjši poseg na bazni postaji, s katerim so težave odpravili. Naredi le izklop in vklop telefona in bo bolje." - Torej zakaj tu ni bilo več govora o vremenu?
odgovor3: " Čeprav gre za obalo, težave izvirajo iz poškodb električne infrastrukture na širšem območju Primorske."

Vmes pa sem jim naredil screene telefona, speedtesta, .....
Seveda sem spremenil paket, ker so rekli da mi priporočajo tega zaradi prenosa podatkov, čeprav že v prejšnjem nisem niti 10% skoristil mesečno, kot mi pripadalo. Ampak takrat, ko pa rabim zadevo pa pričakujem da bo delovalo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jure1985 na tem forumu je kar nekaj otrok, ki imajo take in drugačne interese,..nisem trdil da si eden od njih, obstaja pa možnost,..
Ne vem kdaj in kdo je kolegom dal informacijo, ki so ti jo dali,.. lahko bi bila napaka na linkih (od tu verjetno napačna info o vremenski ujmi, bolj verjetna pa je napaka na oddajniku, kar se je verjetno kasneje izkazalo kot pravilno,..
Strinjam se, da ti hiter internet nič ne pomaga, če preklaplja, vendar sem prepričan da po odpravi napake internet spet deluje hitro,..
za težave pa sem prepričan, da so se ti že opravičili,.. uspešno uporabo interneta ti želim,..
b

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina

p.s. za obračanje baznih postaj je lahko razlog optimiziranje celic baznih posta ali pa tudi drugi interesi,..

[/QUOTE]

In kateri so to drugi interesi
sprasujem se.gif

hertz

Pripravnik
4. okt 2007
32
0
6
A je neposredno primerjanje cen v TV oglasu sploh dovoljeno? Včasih ni blo.
Sicer je pa evro do dva razlike pri mobitelu več kot nizka cena za precej boljšo pokritost (v naši vukojebini simobil ne vleče).

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik hertz pravi:
A je neposredno primerjanje cen v TV oglasu sploh dovoljeno? Včasih ni blo.
Sicer je pa evro do dva razlike pri mobitelu več kot nizka cena za precej boljšo pokritost (v naši vukojebini simobil ne vleče).

Nič ni bolje pokrito, to je že dolgo znano. Osebno imam boljšo iskušnjo s S! v takih krajih. Oba operaterja imata v kakšni dolini kakšno luknjo, kjer ni signala ali pa se jim ne splača tam pokrivati.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zakaj simobil najprej kje naredi UMTS 2100, potem ga pri nadgradnji spremeni UMTS 900 in potem spet v UMTS 2100 ?
Razlaga ? Smisel ?
confused-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Bodi ORTO DOBER! Prinesi telefon, ki ga želiš podariti, ORTO pa ti podari
do 80 EUR popusta pri nakupu novega. Pomembno je, da je tvoj telefon delujoč in da
imaš zanj polnilec. Če ORTO BOMBASTIK vzameš v tej ponudbi, ti za eno leto prenos
podatkov brezplačno povečamo na 2 GB. Prihrani tudi na času: sprintaj si obrazec
'Podari telefon' in ga izpolnjenega prinesi skupaj s telefonom na Si.mobil prodajno točko.

Nova najboljša ponudba za mlade velja do 15. aprila 2014.

http://www.orto.si/ortodober/

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Spremembe na predplačniških paketih SIMPL in SIMPL KIDZ

S 5.3.2014 nastopijo v veljavo sledeče spremembe na predplačniških paketih SIMPL in SIMPL KIDZ:

Ukinitev opcij SIMPL 100 MB in SIMPL Sporočila 100. Aktivacija teh opcij ne bo več možna na predplačniških paketih SIMPL in SIMPL KIDZ, medtem ko za paket SIMPL na račun opciji ostajata na voljo. Vsem uporabnikom, ki si bodo katerokoli od teh opcij vključili pred 5.3.2014, bodo zakupljene enote na voljo do izteka aktivne opcije (30 dni od aktivacije), tudi po 5.3.2014. Vsem uporabnikom opcij SIMPL 100 MB in SIMPL Sporočila 100 priporočamo nadaljno uporabo novih opcij SIMPL 5, SIMPL 10 in SIMPL 20, ki vsebujejo zakup klicev, sporočil in podatkovnega prenosa.
Ukinitev storitve DVOJNO. Novim in obstoječim uporabnikom predplačniškega sistema polnjenja s SIMPL vrednostnicami storitev DVOJNO po 5.3.2014 ne bo več na voljo za aktivacijo in podvojitev zneska polnitev SIMPL računa.
Sprememba Posebnih pogojev uporabe SIMPL KIDZ paketov. Novi Posebni pogoji uporabe SIMPL KIDZ paketov so dostopni na povezavi spodaj. Obstoječi uporabniki, ki se s predlaganimi spremembami ne strinjajo, imajo do uveljavitve sprememb pravico odstopiti od uporabe paketov SIMPL KIDZ. Pravica do odstopa od uporabe paketov SIMPL KIDZ ne vpliva in ne posega v zapadle oz. neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti uporabnika.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Opcija LTE zastonj do 31.12.2014 velja samo če se kupi Samsung in vzame neskončni M ali velja tudi brez nakupa telefona? npr z vezavo z popustom?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Zakaj simobil najprej kje naredi UMTS 2100, potem ga pri nadgradnji spremeni UMTS 900 in potem spet v UMTS 2100 ?
Razlaga ? Smisel ?
confused-1.gif

Nihče ne ve ?
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.