Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
> Cene so za določene pakete še nižje kot na Si..

Torej "prostovoljno" plačuješ več?
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
načrti so eno, dejansko stanje pa je lahko drugačno,.. zato ti ne bodo dali natančnega termina,..
v borovnici bi morala bazna postaja stati že junija 2013, zaradi bivše političarke ga. polonce se bazna niti delati še ni začela,..plani gor ali dol,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne boš verjel,.. načrti so narejeni v naprej,..
b

p.s. kaj to tebe tolk boli? imamo zaposlitev, firma in zaposleni plačujemo davke in prispevke, vlaga se v infrastrukturo, razvoj,..firma dela in daje zaposlitev, plača davek od dobiška,.. slovenski lastniki so svoje zaenkrat odšpilal,..žSi.mobil je nekoč bil v lasti slovenskih firm pa se ni izšlo,..

Nazadnje urejeno:

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
no ja no.. pa ja nima vsaka bazna svoje "polonce"... skratka tudi vi ne veste kdaj se bo kje kaj postavljalo... slabo planiranje če ne drugega..

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
kaj imajo glede LTE sploh okolica, očbine itd in ostali? Čisto nič.. vi morete urediti na bazni in hop deluje. Zakaj pa tako vlečete pa veste edino vi...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne boš verjel,.. načrti so narejeni v naprej,..
b

p.s. kaj to tebe tolk boli? imamo zaposlitev, firma in zaposleni plačujemo davke in prispevke, vlaga se v infrastrukturo, razvoj,..firma dela in daje zaposlitev, plača davek od dobiška,.. slovenski lastniki so svoje zaenkrat odšpilal,..žSi.mobil je nekoč bil v lasti slovenskih firm pa se ni izšlo,..

saj me ne boli :D to kar si napisal je vse res...boli me edino to da slovenci nic ne znamo OK furat...in da morejo vsi ostali vodit namesto nas in so pri tem očitno uspešni, to me boli...

moti pa me to, da je simobil vcasih jamral da nimajo denarja za posodobitev potem pa 20 MIO dobicka :D..oziroma me je motlo :D

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
to da ne znamo furat je tudi meni žal,..vsi tisti, ki bi eventuelno znali pa so postali tajkuni:-(

jamranje,..vam se na zunaj ni veliko poznalo, v notranjosti firme pa se je precej delalo na optimizaciji in vsem drugem kar prinaša dobiček,..no v končni fazi so se določene stvari poznale tudi pri naročnikih,..

l.p. d

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
kaj imajo glede LTE sploh okolica, očbine itd in ostali? Čisto nič.. vi morete urediti na bazni in hop deluje. Zakaj pa tako vlečete pa veste edino vi...

ne poznam končnih postopkov,.. verjetno pa se ne moreš kar spomniti in obesiti lte-ja kamor ti paše,.. vsekakor se nadgradnje planirajo,..
b

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
In tudi po teh nekaj "postih" še kar ni odgovora na zelo enostavno vprašanje: kdaj bo LTE v KP? V planu je za leto 2014. To vemo. Kateri mesec bo pa naj bi se tudi vedelo saj imate plane dela za vnaprej.. ali pa se šef zbudi in: fantje dejmo danes it malu "šraufat v Mursko".... Res ne vem kako d aje tako težko povedati: npr v začetku pomladi, ali pa pred poletje ali druga polivica leta...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
javno dostopne informacije o nadgradnjah so na voljo TUKAJ,.. , druge informacije pač zaenkrat niso na voljo,..
internih informacij zaupne nareve se pač ne komentira,..
b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Kdaj se obeta širitev LTE? Sem vprašal na CC za Koper in odgovor: V letu 2014!. To vem že tudi sma brez njih.. verjento načrti so kdaj in kje se bo širilo LTE tako da bi bilo lepo da kdo pove odgovor. Me prav matra da bi šel na Telekom.. Cene so za določene pakete še nižje kot na Si... Torej: Kdaj LTE v KP in drugod?
Relejni linki se posodabljajo na naslednjih baznih z datumi:
http://www.akos-rs.si/pozivi-i...ka-omrezja-2073

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.