Stisn ignore in nehaj jokat. Ali ti še jaz naštejem kakšne bi morale bit tvoje novoletne zaobljube?
Daj.
Stisn ignore in nehaj jokat. Ali ti še jaz naštejem kakšne bi morale bit tvoje novoletne zaobljube?
Na primer Luksemburzani se ne strinjajo s tabo...
Jaz bi prej rekel, da je ''lobiranje'' zadaj.ja zdaj lovijo ko nori, zato ker je v pripravi nov osnutek za DMV in ukinitev davka na luksuz (val202 novica pred par minutami). DMV se bo oblikoval samo na izpuste in ne več na vrednost avta. Butli so dolgo rabli. Čudno je tudi to, da so to naumili brez revolucije raje.
Se popravljam.Jaz bi prej rekel, da je ''lobiranje'' zadaj.
Se popravljam.
Čisto možno je, da hočejo dobiti še več prihodkov na ta račun in bodo posledično lestvico konkretno znižali, kar pomeni, da bo recimo avtomobil z 95 CO2 izpusta v bodoče plačal nekaj procentov, namesto kot sedaj, ko je oproščen oz. je minimalno.
So izgleda pogruntali, da ne bodo vlekli milijonov na račun bedakov, ki bi plačevali 50.000 EUR DMVja in bodo sedaj lepo nategnili vse, tudi tistega reveža, ki bo šel kupit Dacio za 7.000. Vive le Slovenie.
Daj povej kaj več! Je treba pohitet s kakim nakupom, ali bo treba počakat?ja zdaj lovijo ko nori, zato ker je v pripravi nov osnutek za DMV in ukinitev davka na luksuz (val202 novica pred par minutami). DMV se bo oblikoval samo na izpuste in ne več na vrednost avta. Butli so dolgo rabli. Čudno je tudi to, da so to naumili brez revolucije raje.
Take se rabi za strič. To berem ob vsaki podražitvi za 1 eur. No, od petih let nazaj se je to nabralo za 100 eur na mesec, samo za ovce to itak nič ni.Aja pa na koncu tudi tisti z Dacio ne bo obobožal zaradi tega.
nimam pojma, včeraj je po radiu ena gospa s koroškim naglasom razlagala, kaj imajo na mizi v pripravi...Daj povej kaj več! Je treba pohitet s kakim nakupom, ali bo treba počakat?
stara jetra si že imel zdaj problem...kateri EURO se že lahko uvaža? omejit na EURO5 pa rešeno..Se pravi če si v preteklosti uvozil neka stara jetra in si plačal % od vrednosti, bo zdaj to gotovo dražje.