Novo iPhone 16gb

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
samo odklenjene imajo, ker jih baje nabavljajo iz evropskih držav, kjer prodajajo uradno odklenjene
smile-1.gif

sicer sem sam kupil v decembru iphona 3gs v trstu (media world) in sm imel težave z njim (se mi je ugašal čeprav ni bil jailbraikan).

zamenjali so mi po 2 tednih z novim in sedaj nimam težav..kupljen je bil v prosti prodaji....

tako da nikoli ne moreš vedet ali tebo telefon zajebaval ali ne....pač odvisno na kateri paket naletiš.

nimaš kaj.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Najbrž ga bom pri tušu vzel (kolega mi ga lahko no) za 450€, samo moram prej svojo E71 prodat... Če bo kaj iz tega:)

micrenerk

Zelenc'
6. jan 2010
4
0
1
Ko sem rekel da se hrvaški iPhone 3gs ne splača sem mislil na tethered jailbreak. Je pa kar razlika med 3g-jem in 3gs-om. Pa tale zgornja trgovina je po mojem nateg. Pa 3gs se v isti trgovini ceneje prodaja kot 2g???

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Se strinjam, čeprav sem videl, da lahko plačaš s paypalom.
Torej, če kar koli ni v redu, lahko še vedno sprožiš dispute in dobiš denar nazaj. A ni tako?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kot je ze Mikrohard napisal... se mi zdi, da so trenutno iPhone 3GS nezaklenjeni... Kako pa bo v naslednji posiljki, pa nihce ne ve
grims-1.gif
... Sem prej napisal, kako je bilo pri iPhone 3G ...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Bom kr tebe vprašal:) Kako kaj zdrži baterija? Je primerljiva recimo z e71?
Pa kaj recimo ima zate iPhone, kaj pri drugih telefonih ne moreš dobit in je vredno te cene?:)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Baterija se nikakor ne more primerjati s tisto v E71... E71 je eden izmed mobilnikov, ki ima zelo dobro avtonomijo... pri iPhone-u pa je priblizno tako kot z vsemi pametnimi mobilniki z velikim zaslonom... Baterija drzi lahko zgolj en dan, lahko pa tudi par dni ... odvisno predvsem od nacina in pogostosti uporabe ...

Glede drugega dela, pa je ze precej napisanega... in sploh ne bom kaj prevec pisal, ker se bo samo spet vsul plaz PRO / KONTRA
smile-1.gif
...

Jaz osebno sem z njim zelo zadovoljen... kar tudi potrjuje dejstvo, da uproabljam iPhone ze od prve generacije dalje... prej sem redkokateri mobilnik imel dlje kot par mesecev... iPhone je moj spremljevalec dosedaj ponavadi eno leto (ko pride ven in do izida naslednika
grims-1.gif
) ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Se strinjam, čeprav sem videl, da lahko plačaš s paypalom.
Torej, če kar koli ni v redu, lahko še vedno sprožiš dispute in dobiš denar nazaj. A ni tako?

To je teorija. V praksi je pa tako, da se Paypal odloci ali ti bo vrnil kupnino ali ne in ce se nekdo gre tak ociten nateg, ima najbrz tudi dobro rpestudirano kako se bo izognil izgubi denarja (recimo da ima racun odprt z ukradeno kartico in pobere kupnino takoj dol, torej mu Paypal nima od kje vzeti tudi ce bi se odlocil tebi denar vrniti).

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala!:)
No sej mislil sem, kaj je tebi všeč pri telefonu. Vsak pa ima seveda lahko druge preference.
Drag je, ampak me zanima :)

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Iphone 3g in 3gs imata vgrajeno majn zmogljivo baterijo, kot ostali primerljivi telefoni.Tako, da se pozna 1050 oz. 1150 mAh proti 1400 ali 1500mAh baterijam, katere so v nokijah, htcjih itd...