Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri Tušmobilu sem videl ponudbo za iPhone. Zdej me pa zanima, kolk se kej to splača kupit - recimo v primerjavo z italijanskimi cenami?
Je mogoče iPhone pričakati tudi pri drugih mobilnih operaterjih (npr. m@)?
V Italiji ga dobiš brez vezave za 619eur (599eur brez sim kartice --> če se lahko zmeniš s prodajalcem). Sedaj pa sam presodi, če je Tuš poceni ali ne...
Moj brat ima iPhona 3g iz Hrvaške (t-mobile).
Telefon jailbreakaš, naložiš, kar se pač more in to je to!
Prodajajo se novi iPhone 3g 8GB že od 350€ naprej!
Motis se, sem imel 3G in trenutno imam 3GS, pa je razlika kar očitna.
Bistvene prednosti so dosti bolj tekoče delovanje, občutno boljši fotoaparat z auto focus funkcijo, kar seveda močno pripomore k boljšim slikam.
Pa mogoče se samo meni zdi, ali pa je dejansko glasnejši zvočnik, samo to mislim da niti ni tako pomemben faktor.
Problem hrvaškig 3Gs-ov je ta, da če ga ta trenutek nadgradiš na 3.1.3 imaš neuporaben telefon (niti iPod funkcij ne moreš uporabljati), saj ni niti jailbreaka.
Če imaš pa hrvaškega 3G-ja, in ga slučajno nadgradiš na 3.1.3, imaš pa drag iPod Touch (saj še ni odklepa).
Če si pa previden pri teh stvareh in prepričan, da ti telefon nikoli ne bo zmrznil in zahteval restore, so pa hrvaški poceni alternativa.
Mikrohard, hvala!
Kako je pa s temi, ki se prodajajo pri Tušu?
In kako je sploh mogoče, da se prodajajo - ker prva akcija je bila takšna, da je oglaševal le obris iPhona?
Pri Tusmobilu je pa tako, da odvisno, kaksno sreco imas... Sicer se mi zdi, da so zaenkrat bili vsi iPhone 3GS nezaklenjeni... prejsnji model iPhone 3G pa se je na zacetku prodajal nezaklenjen (ker ene pol leta sploh ni bilo moznosti softverskega odklepa)... potem pa dalje softversko odklenjeni, ki so se spet za nekaj mesecev zaklenili, ce si ga ponesreci nadgradil..
Ce porabis mesecno toliko minut, da se ti paket Tusmobil50 splaca... in ce lahko zivis s tem, da je mobilni internet bolj pocasen, ce ne zivis ravno v Ljubljani
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.