Novo iPhone 16gb

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Živjo!

Pri Tušmobilu sem videl ponudbo za iPhone. Zdej me pa zanima, kolk se kej to splača kupit - recimo v primerjavo z italijanskimi cenami?
Je mogoče iPhone pričakati tudi pri drugih mobilnih operaterjih (npr. m@)?

Hvala!

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ja izračunaj si. Pri tušu te pride prodajna cena + 24 x mesečna naročnina. Italjanski pa prodajna cena + 24X tvoja obstoječa naročnina (za primerjavo)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
V Italiji ga dobiš brez vezave za 619eur (599eur brez sim kartice --> če se lahko zmeniš s prodajalcem). Sedaj pa sam presodi, če je Tuš poceni ali ne...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ampak sej naročnine na tušu ne bi vzel sam... Bi dobil "zastonj"... Tako, da bi me prišel "samo" 450€.

A deluje na sim drugih operaterjev (torej ni zaklenjen)?

Mislite, da bo na voljo tudi pri drugih operaterjih?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ja deloval bo tudi z drugo kartico.

Glede drugih operaterjev je pa vprašanje. Možno je, čeprav malo verjetno.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Kdo je kako je z iPhone T-mobile? Se splača?

Jaz ga imam, 3g 8gb in je enkraten! Kupil sem ga novega,samo je bil odklenjen. Brezhiben!

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Kdo je kako je z iPhone T-mobile? Se splača?

Moj brat ima iPhona 3g iz Hrvaške (t-mobile).
Telefon jailbreakaš, naložiš, kar se pač more in to je to!
Prodajajo se novi iPhone 3g 8GB že od 350€ naprej!
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik micrenerk pravi:
3gs se ne splača.

Motis se, sem imel 3G in trenutno imam 3GS, pa je razlika kar očitna.
Bistvene prednosti so dosti bolj tekoče delovanje, občutno boljši fotoaparat z auto focus funkcijo, kar seveda močno pripomore k boljšim slikam.

Pa mogoče se samo meni zdi, ali pa je dejansko glasnejši zvočnik, samo to mislim da niti ni tako pomemben faktor.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Problem hrvaškig 3Gs-ov je ta, da če ga ta trenutek nadgradiš na 3.1.3 imaš neuporaben telefon (niti iPod funkcij ne moreš uporabljati), saj ni niti jailbreaka.

Če imaš pa hrvaškega 3G-ja, in ga slučajno nadgradiš na 3.1.3, imaš pa drag iPod Touch (saj še ni odklepa).

Če si pa previden pri teh stvareh in prepričan, da ti telefon nikoli ne bo zmrznil in zahteval restore, so pa hrvaški poceni alternativa.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Mikrohard, hvala!
Kako je pa s temi, ki se prodajajo pri Tušu?
In kako je sploh mogoče, da se prodajajo - ker prva akcija je bila takšna, da je oglaševal le obris iPhona?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri Tusmobilu je pa tako, da odvisno, kaksno sreco imas... Sicer se mi zdi, da so zaenkrat bili vsi iPhone 3GS nezaklenjeni... prejsnji model iPhone 3G pa se je na zacetku prodajal nezaklenjen (ker ene pol leta sploh ni bilo moznosti softverskega odklepa)... potem pa dalje softversko odklenjeni, ki so se spet za nekaj mesecev zaklenili, ce si ga ponesreci nadgradil..

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Torej z njimi nobene težave drugače?
In za Italijo je to zaenkrat najbolj ugodna možnost?