Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ta klip in cela ta "zgodba" je v bistvu neumnost ,ki vedno nastane ob takih projekti pri katerem sodeluje 15 strani.
Vse se tocno zakaj, kdaj in kje se je zacelo samo da potem debata o tem ni vec "politicno korektna".
Prav zaradi taksnega zatiskanja oci in potvarajanje zgodovine (pri katerem Evrope konkretno sodeluje) bo prislo do novih vojn.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?
Pa kaj ima to pri vsem tem? Jaz sem videl tudi precej hujse stvari od Srebrenice in verejel ali ne najhujsi zlocini se nisi zgodili v Srebrenici. Sicer pa ti verjetno moras stisnit prst v ogenj da pogruntas da je vroce. Drzi?![]()
Ce bi bilo mudzahedinov vec bi bilo zlocinov manj, v najslabsem primeru bi bila razporeditev drugacne. Preveri koliko otrok (vseh ver in narodnosti) je umrlo dokler niso spustili njih na Ozren.
Kaj ti veš o Ozrenu piz.da ena zelena.
Bi samo nekaj dodal, ko so eazyevi klali Abdičeve privržence mu pa očitno dol visi. Ali veš koliko otrok ste pobili eazy?![]()
Niso Abdica napadli ampak je on dobil ukaz, orozje in ljudi da napada legitimno vojsko drzave. Nekega "pobijanja otrok" ni bilo z nobene strani ,ker gre za zelo omejeno podrocje. Pa tudi ljudje so povezani med seboj.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V BiH se je začelo ker ste napdli Srbe! Poroka v Sarajevu?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?
Pa kaj ima to pri vsem tem? Jaz sem videl tudi precej hujse stvari od Srebrenice in verejel ali ne najhujsi zlocini se nisi zgodili v Srebrenici. Sicer pa ti verjetno moras stisnit prst v ogenj da pogruntas da je vroce. Drzi?![]()
Ce bi bilo mudzahedinov vec bi bilo zlocinov manj, v najslabsem primeru bi bila razporeditev drugacne. Preveri koliko otrok (vseh ver in narodnosti) je umrlo dokler niso spustili njih na Ozren.
Kaj ti veš o Ozrenu piz.da ena zelena.
Bi samo nekaj dodal, ko so eazyevi klali Abdičeve privržence mu pa očitno dol visi. Ali veš koliko otrok ste pobili eazy?![]()
Niso Abdica napadli ampak je on dobil ukaz, orozje in ljudi da napada legitimno vojsko drzave. Nekega "pobijanja otrok" ni bilo z nobene strani ,ker gre za zelo omejeno podrocje. Pa tudi ljudje so povezani med seboj.
hahaha..
ker so pvoezani s eniso ubijal in pobijal otrok. ker povezani se pobijajo, ampak se v bistvu ne. ne seri. in kak legitimna vojska.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, kaj pa izgon celih družin Abdičevih privržencev? Tiste kateri so ostali so pa šikanirali!
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mislim, da to kar si napisal, vsi komentatorji tule gor, vsaj približno, nekje globoko v sebi, vedo.
V vojni se ne dogajajo lepe stvari. Dejstvo. O konkretni vojni pa ne moremo pričakovati zelo objektivnega komentiranja, saj je veliko ljudi, ki tukaj komentirajo, tesno povezanih s takratnimi dogodki, preko svojih sorodnikov, družin, prijateljev ipd. Ne bo nič narobe, če se to poskuša razumeti, kajne?
Objektivnost tu niti ni prvi kriterij. Zakaj bi nekdo, ki so mu nekaj dni pred "uradnim" začetkom vojne ubili sorodnika, želel biti objektiven? In po tem principu lahko vsakdo reče: VI ste prvi začeli. Mi smo branili svojo vas, svoje ljudi. Pač, osebna interpretacija dogodkov, ki je popolnoma resnična.
Strah tistega človeka s posnetka se dobro občuti. In se ne razlikuje od strahu ljudi z mnogih drugih posnetkov.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne seri. začel ste v sarajevu na poroki
v bijeljini ste na prag občine prinesli odrezano glavo otroka..in razglasili, da tko bo, če komu ne paše, bo končal kot ta fant.
iz sarajeva s eje vojska umikala, z UN, kaj ste naredili.
če bi vam bil jaz karađiæ...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...ksz...
![]()