Novinarstvo po bosansko

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda. če ne bi začel vojne, je ne bi bilo treba končat.

in smo tam..kdo je začel.

a potem so vsi krivi za WWI, WWII? sej so vsi zaceli? vsi sodelovali? bos ponovno zapisal svetovno zgodovino
stupid-1.gif

Srebrenica se ni zacela v Srebrenici in pri Naserju Oricu ampak pri pregonu ljudi iz mest okoli Srebrenice. Tam ni bilo Naserja ali Izetbegovica ali mudzahedinov. Nobene vloge niso imeli prit tem, niti najmanjse. Karkoli so zeleli ali pa tudi ne. Ce ti se kaj ni jasno si lahko prebres sodbo Oricu iz Haaga.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa ne mi srebrenico..sem te ze vprašal, a si bil tam..

lahko mi sanjaš o travniku, kladuši, cazinu..sam o srebrenici pa ne. kaj je tam resnica me ne boš učil, ker vem bolje od tebe, haaga in del pontejeve. ampak, politika ima svoje poti, čez 30 let bo pa vse jasno

in ne, ni se začel po avseh nedolžnih civilov, ampak po več 10k muđahedinov. sma to priznat bi bil politični samoumor

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

lahko mi sanjaš o travniku, kladuši, cazinu..sam o srebrenici pa ne. kaj je tam resnica me ne boš učil, ker vem bolje od tebe, haaga in del pontejeve. ampak, politika ima svoje poti, čez 30 let bo pa vse jasno

in ne, ni se začel po avseh nedolžnih civilov, ampak po več 10k muđahedinov. sma to priznat bi bil politični samoumor

Po vseh sojenjih, pricanjih (zrtev in morilcev), video in audio posnetki, reportazah kaj mislis da je se neznanega? Sploh pa da ti ves karkoli na to temo?!
stupid-1.gif

Karadziceva "RTRS" je nastela 300 mudzahedinov (imas na koncu posnetka zgoraj), ti pa kr nekaj 10.000? Si preprican da ni bilo nekaj 100.000?
crazy1.gif
Pa ni zaradi tega bilo nobene tragedije. Vsi vedo zakaj so prisli in kako. Skoda da jih ni bilo vec.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Skoda da jih ni bilo vec.

eazy, koga? Žrtev s strani muslimanov? Sramota da so čli muslimani na Abdičeve muslimane in to le zato ker so bili Abdičevi edino normalni.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Skoda da jih ni bilo vec.

eazy, koga? Žrtev s strani muslimanov? Sramota da so čli muslimani na Abdičeve muslimane in to le zato ker so bili Abdičevi edino normalni.

kazen za izdajalce v vojni je?
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Abdičevi muslimani niso bili izdajalci, le vojne niso hoteli in so pač sodelovali tako s Srbi kot Hrvati.

med vojno se temu rece kolaboracija oziroma izdaja

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Abdičevi muslimani niso bili izdajalci, le vojne niso hoteli in so pač sodelovali tako s Srbi kot Hrvati.

To je kot tista izjava da domobranci niso hoteli vojne in so zato sodelovali s hitlerjem.
bonk.gif

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
201
8
18
Abdiæ se je odmaknil od Izetbegoviæa in njegove SDA zaradi preveč radikalno usmerjene muslimanske politike. Bil je veliko bolj popularen lik kot Alija, kar dokazujejo tudi volitve leta 1990, ko je dobil veliko več glasov.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Po vseh glupih izjavah sem mislil, da ti jih bo zmanjakalo. Vendar vidim da "glupost nema granica"

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj pa ga imaš za bedaka. zdej ti je napisal nekaj, kar 10 mio jugoslovanov ni zmožnih. in več ali manj noben aktiven politik iz področja sfrj.

abdičevci niso hoteli vojne, zato so se pogovarjali z enimi in drugimi. in če bi bili vsi pametni, bi slobo in franjo bosno razdelila na dva dela, potem bi pa oba v haagu odsedela zaradi vsega tega..in bi bila mirna bosna.

najlažje je prijet puško in letet..pol k prleti okol glave je malo težje. ko prvi zraven tebe v jarku pade z luknjo v čelu..se nardi knedl. in od tam anprej sta izhoda samo dva. večna lovišta ali psihični bolnik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Po vseh sojenjih, pricanjih (zrtev in morilcev), video in audio posnetki, reportazah kaj mislis da je se neznanega? Sploh pa da ti ves karkoli na to temo?!
stupid-1.gif

Karadziceva "RTRS" je nastela 300 mudzahedinov (imas na koncu posnetka zgoraj), ti pa kr nekaj 10.000? Si preprican da ni bilo nekaj 100.000?
crazy1.gif
Pa ni zaradi tega bilo nobene tragedije. Vsi vedo zakaj so prisli in kako. Skoda da jih ni bilo vec.

res je škoda, d ajih ni bilo več.

montirane procese iz obdobja po 2 vojni poznaš.
izbrisane v slo poznaš.
in še ej takih resnic kjer vsak vse ve in prizna.

v haagu je najbolje priznat, pa si doma kmalu. če se ******..umreš.
šešelja ne bodo spustil domov, dokazal pa tudi nikoli nič. in kaj ma od tega. če bi 10 let nazaj rekel..da, jebo sam jim mater i žao mi što nisam i čerke..bi zdej bil že doma

ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

med vojno se temu rece kolaboracija oziroma izdaja

a res. danes ti celo sarajevo izdaja muslimanstvo, ker se po deytonu ukavrjajo s srbi. koji k++rac ste iskal prmeirje. tolk bi se do onemofglosti, ker vse ostalo je kolaboracija. jebo vas klinton, k vam je dal kolerabo v glavo, da zdej kolaborirate.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:abdičevci niso hoteli vojne, zato so se pogovarjali z enimi in drugimi. in če bi bili vsi pametni, bi slobo in franjo bosno razdelila na dva dela, potem bi pa oba v haagu odsedela zaradi vsega tega..in bi bila mirna bosna.

najlažje je prijet puško in letet..pol k prleti okol glave je malo težje. ko prvi zraven tebe v jarku pade z luknjo v čelu..se nardi knedl. in od tam anprej sta izhoda samo dva. večna lovišta ali psihični bolnik.

Ti govoris o Abdicevcih za katere so med drugim delali Skorpioni? O "drzavi" ,ki jo je organizirala SDB Srbije? Prejeli orozje za napad na ARBIH neposredno iz Srbije?
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?

Pa kaj ima to pri vsem tem? Jaz sem videl tudi precej hujse stvari od Srebrenice in verejel ali ne najhujsi zlocini se nisi zgodili v Srebrenici. Sicer pa ti verjetno moras stisnit prst v ogenj da pogruntas da je vroce. Drzi?
stupid-1.gif

Ce bi bilo mudzahedinov vec bi bilo zlocinov manj, v najslabsem primeru bi bila razporeditev drugacne. Preveri koliko otrok (vseh ver in narodnosti) je umrlo dokler niso spustili njih na Ozren.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a..mudzaheidini so neke mesije s koranom in igračami. pa to mi deli. torej so ameri v afganistanu čist zajebal. namest bomb in metkov, bi mogl dostavljat duracell long life.

sem vedu, da je islam napreden, odprt..sam ga zahod ne razume

in ja, srebrenic aima vezo s tem. pises o necem ak rnisi videl, okusil. o bajkah tvojih zrtvenikov. povej se kero. mogoce bijeljino. kako se je zacela vojna tam in kaj so arkanovci anrdil v janji in kako danes zivite v getu, ki je ograjen, srbi kreteni va spa gledajo.
al bos raj pisal o brckem, kjer so hrvati pobegnil, podrl most, vi ste pa zivi in mrtvi skala v savo.
al bos o cem drugem pisal.

res skoda, da jih ni bilo vec.