Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Res je na iPhonu lepo laufa ta display... Telefona s "palčko" pa ne bi hotel imeti... Sem imel v roki X1 in sem se tudi s prsti nekaj mučil pa žal ni šlo - prepočasi!
Jup.. sicer pravijo stvar okusa.. Samo meni se nobena WM naprava ni potegnila.. winsi naj bojo na PCju, tam kjer spadajo. Za touch itak rabis velike knofe za udobno delo.. in wm jih nimajo, s palcko mi je pa odvec drekat okoli.. in.. iPhone je prav kul, fali mu nekaj zadev, ki upam, da jih montirajo na nov model. OmniaHD tudi super igracka. Samo malce plasticna in velika..
Je kdo že mogoče vsaj kaj malega preiskusil Saito al pa Aino k me zanima če se splača počakat al bosta ta dva telefona zadnja stvar k jo je nardil SE predn propade...
Preiskusil sem Aino, tach dela samo pri multimediji, ikone spremenjene, ekran odličen, v notranjosti pa še vedno Ericsson, ja pa WIFI ima + 8 gb kartico, izdelava super.... Satio pride drug teden 450€........
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.