Novi radarji na AC

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
KZS
Jutri se peljem proti dolenjski pa me zanima če stoji kakšen stacjonaren na cestninski postajah?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
povsod imajo sedaj te škatlje
bonk.gif
utak se pa ne bo toliko ljudi več drugo leto po avtocesti vozilo, zaradi predragih vinjet, tak da ....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Če je odgvor NE - boš gonil skozi cestninske in te bo snel laser, kangoo, mobilna kanta ali provida?

Če je odgovor DA - boš vozil po omejitvah ali kar ostal doma?

sprasujem se.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
aja kje pa sploh so na štajerskem odseku?

vem da je v lukovici smer mb, pred prvim tunelom smer mb, pol je tam pri lopati smer mb a ne? pol je en po tistem ta dolgem klancu navzdol prot lj? a je kak nov al so sam stare zamenjali?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
na primorskem je pred prvim tunelom ko greš od kozine proti kopru,drugi je pri izhodu za senožeče če greš od postojne proti kozini (na tistem dolgem klancu ,na koncu) ,potem pa so še pri ravbrkomandi od bencinskih naprej in pri vrhniki.

To je to.

Edino še tistega fokusa belega radi kam parkirajo...tudi v tunel na izogibališče.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vrjamm, ampak mene zanima, kje je to!
Vem, da je en pr unmu mostu (k so ga 1x razbil, drugič povozil). Kje sta pa še 2?
Govorim za smer Lj-Kranj (dejansko do Kranja-izvoz šenčur)..

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Tam ni nobenega, vsi so naprej od odcepa Kranj-zahod.

Prvi na koncu ravnine ob Naklem, preden se cesta spusti desno navzdol.

Drugi je "pr unmu mostu" 1km naprej v nasprotni smeri. Tega so povozili, razbili pa so prvega.

Tretji je naprej med Radovljico in Jesenicami zraven tunela oz. galerije Moste.

Se pravi do Šenčurja lahko pritiskaš na plin brez skrbi. Če te ne skine letalska enota policije, ki ima bazo na Brniku
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Očitno imajo ogromno denarja, prigaranega z visokimi kaznimi
grin1.gif

saj so jih lani dobili skoraj 3000 na avtocesti
hysterical-1.gif

to pomeni da so slikali jebenih 8 avtov na dan - zelo učinkovita metoda je to ja
hysterical-1.gif
od tega jih je blo sigurno 90% do 150km/h, tam ma na sliki enga audija Q7, ki je vozil 138km/h, aja pa moj fotr je peljal 107km/h, ko je prišel iz tunela

jaz se peljem 5 km po AC pa je več kot 8 avtov, ki vozijo nad omejitvijo oni jih pa 8 na dan slikajo po celi sloveniji...