Citat:
Poglej stardec. Ti si lahko tukaj pameten, pa nevem kaj se vse, a vsi vemo kdo se skriva na oni strani zice. Nek zafrustriranec ki nima lajfa, in vrjemi, da ta represija, ki jo drzava zdaj izvaja, se bo dotaknila tudi tebe, ce se te ze ni.
Zafrustriranec si ti, ker nisi sposoben funkcionirat v civilizirani družbi v kateri obstajajo določeni normativi in pravila. Očitno si komaj prišel iz hoste in še nisi dosegu prag civilizacije.
In zakaj bi mene dosegla represija, če pa se držim pravil? Meni to ne dela težav tako kot tebi.
Citat:
Danes ce hoces se kaj imeti od dneva, se nemores voziti po omejitvah.
Blabla, dokler boš po cel adan ana alterju, maš cajta dost in še preveč.
In na cesti se ne lovi časa.
In če ti voziš 15 ali 20 več od omejitev, to ne pomeni, da te država lupi, ampak pomeni, da si ti neumen, ker nočeš vozit toliko kot ti piše na znaku. Kaj ti je tle država kriva, ČE TI NEKAJ NOČEŠ?
Citat:
Sam bi se strinjal z kaznimi, ce bi oni ta denar vlagali nazaj v ceste, v izobrazbo ipd, ampak glede na to, da se ta denar potrosi nevemo kje, mi je pa malo muka dati ta denar drzavi, ker vem da sem samo jaz v minusu.
Ja hvala Bogu, da si ti v minusu za svoje prekrške. A bi moral biti jaz?
Citat:
Ali ti ki si ze tako pameten ves cemu sluzi pospesevalni pas? Neves tako kot ne 75% voznikov, in veleslovenski sport je ta, da se ljudje prikljucujejo na avtocesto na zacetku pospresevalnega pasu, z hitrostjo cirka 50 do 65km/h, to predstavlja bistveno vecjo nevarnost kot, jaz ki se prisebno vozim 160 ali celo vec. Ampak taki smo na udaru teh sistemov, tega oderuskega sistema. To prometnih nesrec nebo zmanjsalo!!!
Spet kozlaš.
Kaj pa če se na pospeševalnem pasu pojavi kamion? Kako pa pol preživiš to katastrofo, saj kamion ne more hitro pospeševat?
In ti bi zdaj rad prepričal nas vse, da ti ker voziš 160 in več, voziš kao, prisebno, ostali, ki pa vozimo po omejitvah pa ne vozimo prisebno?
Če nisi v stanju vozit prisebno tudi takrat ko se pelješ po omejitvah, se spokaj s cest dol! Takim ni mesto na cesti. Na cesti pa naj ostanemo tisti, ki smo zmožni tudi po omejitvah vozit zbrano.