Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Vse te kiste ze dolgo niso fejk, nekatere imajo crno nalepko cez, nekatere pa vsebino. Koliko je dejansko skatel z vsebino pa ne bi vedel.
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Vse te kiste ze dolgo niso fejk, nekatere imajo crno nalepko cez, nekatere pa vsebino. Koliko je dejansko skatel z vsebino pa ne bi vedel.
Na gorenjski AC so bile vse prenosne kište do sedaj fejk in v lasti DARS-a. Z vsebino ni bila nobena, saj spredaj sploh nima stekla, ampak črno pobarvana kvadrata. Sedaj pa se je to spremenilo in zato sem napisal opozorilo.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Včeraj sem tudi med Horjulom in Dobrovo videl novo škatlo z radarjem. Zelo potuhnjna zadeva, majhna škatla, spravljena za grmom na koncu naselja, ko je naprej samo še kakšna hiša.
P.S.: ena od predvolilnih obljub Horjulskega župana je bila "nič več radarja" v Horjulu. Ko sem po videnem malo pobrska po netu, sem našel samo kartko novico, kjer župan obvešča da se kljub obljubi odločil drugače in da radar ostaja (in je očitno nabavil še novega, razen če se renta po 400 eur na dan, kot se govori)..
Toliko o predvolilnih obljubah.
Pač, bo treba vozir počasi (tudi kjer je to bedasto) oziroma sploh ne it v tiste rovte.
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Pri Peračici so ga postavljali v smeri Ljubljane in je bil drugačen.
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Kranjski policisti imajo novo škatlo z radarjem, ki so jo začeli postavljati ob gorenjski avtocesti. To ni tista darsova, ki je fejk,ampak prava. Prevažajo pa ga z temnejšim VW Caddijem.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No, ampak te kište dober radar detektor zazna, tako da za tiste divjake ne bo problema.