Novi prenosni radar

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Kranjski policisti imajo novo škatlo z radarjem, ki so jo začeli postavljati ob gorenjski avtocesti. To ni tista darsova, ki je fejk,ampak prava. Prevažajo pa ga z temnejšim VW Caddijem.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
A je s ketno privezana kot una na zahodni obvoznici, da jo ne spizdijo?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Včeraj sem tudi med Horjulom in Dobrovo videl novo škatlo z radarjem. Zelo potuhnjna zadeva, majhna škatla, spravljena za grmom na koncu naselja, ko je naprej samo še kakšna hiša.

P.S.: ena od predvolilnih obljub Horjulskega župana je bila "nič več radarja" v Horjulu. Ko sem po videnem malo pobrska po netu, sem našel samo kartko novico, kjer župan obvešča da se kljub obljubi odločil drugače in da radar ostaja (in je očitno nabavil še novega, razen če se renta po 400 eur na dan, kot se govori)..

Toliko o predvolilnih obljubah.

Pač, bo treba vozir počasi (tudi kjer je to bedasto) oziroma sploh ne it v tiste rovte.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
No, ampak te kište dober radar detektor zazna, tako da za tiste divjake ne bo problema.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Vse te kiste ze dolgo niso fejk, nekatere imajo crno nalepko cez, nekatere pa vsebino. Koliko je dejansko skatel z vsebino pa ne bi vedel.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Vse te kiste ze dolgo niso fejk, nekatere imajo crno nalepko cez, nekatere pa vsebino. Koliko je dejansko skatel z vsebino pa ne bi vedel.

Na gorenjski AC so bile vse prenosne kište do sedaj fejk in v lasti DARS-a. Z vsebino ni bila nobena, saj spredaj sploh nima stekla, ampak črno pobarvana kvadrata. Sedaj pa se je to spremenilo in zato sem napisal opozorilo.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Ni čisto res, da so bile vse fejk. So tudi pravo postavljali, predvsem ob počivališčih so radi postavljali ali pa na Peračici, je bil pa vedno v bližini bel kangoo s policajem. Nikoli niso puščali škatlo brez nadzora. Na cestninski in v delovnih zaporah so pa bile in so še fejk. Te so pa Darsove.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Da nisi ti videl (In gledal) koša za pasje drekce.

Ker so te namestili po občini in je najprej folk govoril da so radarji
grin1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.893
635
113
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Na gorenjski AC so bile vse prenosne kište do sedaj fejk in v lasti DARS-a. Z vsebino ni bila nobena, saj spredaj sploh nima stekla, ampak črno pobarvana kvadrata. Sedaj pa se je to spremenilo in zato sem napisal opozorilo.

Meni gre grozno na živce da folk vsak dan kliče na radijske postaje, da je na cestninski postaji Torovo radar. Pa butasti radijci, da to skos objavljajo.
K tam je že enih 5 let samo polomljena škatla (brez radarja) ampak folk še vedno kliče...
crazy1.gif

Zdaj bo pa očitno res treba pazit...

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Včeraj sem tudi med Horjulom in Dobrovo videl novo škatlo z radarjem. Zelo potuhnjna zadeva, majhna škatla, spravljena za grmom na koncu naselja, ko je naprej samo še kakšna hiša.

P.S.: ena od predvolilnih obljub Horjulskega župana je bila "nič več radarja" v Horjulu. Ko sem po videnem malo pobrska po netu, sem našel samo kartko novico, kjer župan obvešča da se kljub obljubi odločil drugače in da radar ostaja (in je očitno nabavil še novega, razen če se renta po 400 eur na dan, kot se govori)..

Toliko o predvolilnih obljubah.

Pač, bo treba vozir počasi (tudi kjer je to bedasto) oziroma sploh ne it v tiste rovte.

Na tej cesti moraš bit osu, da greš čez naselje več kot 60, stalno so radarji, v Horjulu pogosto, Šujica tudi, in tud Vrhnika bela panda, pa tud v Kozarjah, tako se v enem dop.pelješ 4x mimo radarjev. Vidiš ga šele ko si vzporedno z njim in je že prepozno.
Poznamo pa to cesto in kje je kakšna omejitev.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Aja. Avto pa je bil zraven zato, ker je bil povezan s kabli. Pri tej škatli pa ni potrebe, zato se policijski avto odmakne bolj stran in ga ne opaziš.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Pri Peračici so ga postavljali v smeri Ljubljane in je bil drugačen.

Pa pri pocivaliscu Voklo v smeri proti Ljubljani je tudi veckrat namescena kista... predvidevam, da polna, ker je na pocivaliscu v sencki ponavadi videti tudi belega Kangooja... pa pri pocivaliscu Povodje tudi v smeri proti Ljubljani sem pa ze enkrat pred leti dobil poloznico, ker sem se peljal 139 km/h
wink-1.gif
... se mi zdi, da je bilo 40€ globe...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Kranjski policisti imajo novo škatlo z radarjem, ki so jo začeli postavljati ob gorenjski avtocesti. To ni tista darsova, ki je fejk,ampak prava. Prevažajo pa ga z temnejšim VW Caddijem.

S temnejšim

Nazadnje uredil moderator:

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.545
433
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No, ampak te kište dober radar detektor zazna, tako da za tiste divjake ne bo problema.

ko smo že pri detektorjih (ne jammerjih): kaj se v SLO dobi, da deluje, torej dovolj zgodaj zazna polje s strani stacionarne škatle ali občinskega radarja?
Link, cena?