Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pa dobila si odgovorov že milion. Pa dobr, a dec ne zna avta kupovat, mam filing, da on točno ve kaj rabite, sam ma tebe za bremzo zraven. Mal mi zgledaš kot moja gospa v trgovini, ko je treba sam še pelate vzet za kosilo skuhat, pa ve se, katero znamko uporabljam, pa pet minut bulji v stalažo s pelati, pa pet piksen okol obrne.....ja luba duša sej vedno isto piksno vzameva....
v izogib nejasnostim. kupujem avto jaz za sebe. ker mi je važno, kaj moj predragi misli, sem organiziralo testno vožnjo, pri kateri je povedal svoje mnenje. tako kot on mene vpraša, kaj bi meni bilo važno, ko kupuje avto zase. pač mnenje, pol ga pa tisti ki avto kupuje in pretežno vozi upošteva ali pa ne. jaz sem pri njegovem ostala brez park senzorjev npr, medtem ko mi je bilo pa meni važno, kaj si on misli o motorju in bi se stegnila tudi za kak jur več, če bi vztrajal na dizlu in moči, pa ti moram povedati, da je bil zelo prijetno presenečen nad mlinčkom in nima nič proti, če bi jaz raje tega. kot rečeno, v 95% bom avto vozila jaz. ko pride do asistenčnih sistemov, o katerih je govora in dodatni opremi, pa mi ni znal odgovoriti na zgornja vprašanja, ki so dobila točno en delen odgovor in en alternativni predlog, ki je pa je bil že predhodno upoštevan. za nekatere sploh ne veva kaj počno, za druge ne vem koliko so dejansko uporabni v praksi. in je bil torej vprašanje, da kdo ki ima kaj izkušenj to pove.
in ja tudi jaz pelate kupujem tako, sploh pa avto. hočem vse vedeti in ovrednotiti predno kupim in potem se nikdar več ne ozrem. me ne boš slišal reči: "mater, kva nisem raje..." se ne ukvarjam več s tem in načeloma sem potem zadovoljna. to pa tudi nekaj šteje. lahko mi pomagaš, če lahko. lahko tudi ne, če ne veš ali nočeš, bi te pa prosila v slednjem primeru, da se ne oglašaš potem več, ker je polno OT in se vprašanje vmes nekje izgubi.