Jabe, takole:
1. Zmigaj to rit od računalnika in se naroči na testno vožnjo.
2. A nisi opazila, da so tukaj na tem forumu za vseh 20 modelov avtomobilov katere si že resno ali na pol resno kupovala zadnjih 20 mesecev mnenja popolnoma diametralno si nasprotujoča?
3. Vsak hvali svoja prepričanja, tudi jaz bi iz prve rekel da za tak voz nikakor kupovat tega turbo mlinčka, fuj. Ni pa fer da sem to napisal ker ne poznam teh motorjev in ker sem pač zaspleljen z 2500ccm+ V6 motorji.
4. Crkne ti lahko čez X let vsak, tako turbo mlinček kot preizkušen HDI, nihče ti tukaj ne bo nič jamčil.
5. Če se ne bojiš da bodo kratke relacije tvojemu 5008 (dizlu) pretirano škodile vzemi vsekakor 2.0 HDI kot se spodobi za tak voz, konec koncev kupuješ najvišjo klaso od Peugeota. Ne ga srat no. Prosim!
6. Če se bojiš dizla ker so te pač prestrašili in nekaj bo sigurno tudi na tem (da tvoj režim ni idealen za dizla) pač vzameš mlinček, če pa so te prestrašili s temi turbo mlinčki pa opusti idejo o nakupu 5008. Kolikor sem razbral si v porodniški? Torej si doma? Prižgi zjutraj POP TV glej cel dan, in boš zopet našla svojega favorita.
7. Ko opraviš zadnji del 6. točke zopet na alterju odpreš temo in se malo pomenimo o znamki in motorjih?