Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz
se opravičujem vsem ki niste finančno zmožni kupit vrhunskih izdelkov v obliki vw audi bimmer in ostalih tudi sam sem med njimi ampak zato pa še ne pljuvam čez njih ker s tem nikogar ne preslepim...tist ki ima priložnost peljat recimo novega golfa 7, mu bo jasno da ostali proizvajalci delajo veliko stvari narobe..
Jaz sem se naprimer spraseval kako jim uspe v G7 tolk neudobne zice narest...Munchen-Lj mi ja padla rit stran...
V Ceedu al pa i30 tega ne dozivis...pa sta 1/3 cenejsa...
Citat:
Ceed 1.6 CRDi 128KM 13.500 6gang
G7 1.6 TDi 105KM 5gang...cena...sitnica
Zdej ce se misls it pa lovit na to da G7 ma pihanje v ucke ce zaspis...pejt pa nazaj v vrtec...tm smo se igral une karte z F1...pa sleperji...k so bli podatki gor v decimalke
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Ceed 1.6 CRDi 128KM 13.500 6gang
G7 1.6 TDi 105KM 5gang...cena...sitnica
Zdej ce se misls it pa lovit na to da G7 ma pihanje v ucke ce zaspis...pejt pa nazaj v vrtec...tm smo se igral une karte z F1...pa sleperji...k so bli podatki gor v decimalke
Kie in podobnega sranja nočem tudi če je zastonj. Za tistih 2000-3000 eur dodatka pri ceni 13000 eur imam rajši evropski avto. Kia in hyundai sta če vedno samo prevozni sredstvi brez duše in nekaj na silo. Poglej si rabljene kie ali hyundaie stare tam 5-7 let. Grdi ko 100 mater, ali pa se sploh ne spomniš kako so izgledali.
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Sem se odločal med Passatom in Mazdo6. Zmagala je nova Mazda. Cena približno enaka...le uzitek v vožnji bistveno večji pa verjetno precej manj obiskov servisa.
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz
se opravičujem vsem ki niste finančno zmožni kupit vrhunskih izdelkov v obliki vw audi bimmer in ostalih tudi sam sem med njimi ampak zato pa še ne pljuvam čez njih ker s tem nikogar ne preslepim...tist ki ima priložnost peljat recimo novega golfa 7, mu bo jasno da ostali proizvajalci delajo veliko stvari narobe..
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Kie in podobnega sranja nočem tudi če je zastonj. Za tistih 2000-3000 eur dodatka pri ceni 13000 eur imam rajši evropski avto. Kia in hyundai sta če vedno samo prevozni sredstvi brez duše in nekaj na silo. Poglej si rabljene kie ali hyundaie stare tam 5-7 let. Grdi ko 100 mater, ali pa se sploh ne spomniš kako so izgledali.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Za 36 jurjev je tempomat radarski, klima triconska, volan večfunkcijski in še kaj. Ob 150-konjskem TDIju.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Glede na to, da pride 20. novembra novi passat v Slovenijo, me zanima, če ima kdo kakšno informacijo, če bi se dalo zdajšnji model dobiti kakšega jurja ceneje? optimist.press
Al pa bo mogoče za nove avte kakšna akcija, samo v to dvomim...
http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2014/10/pv_volkswagen_passat.aspx
Akcije so ves čas. Seveda bo stari cenejši. Nov bo itak POVSEM drugačen.
Če pri VW izpustiš dva vmesna modela, nisi kaj dosti zamudil.
Tudi novi model za ceno 24k EUR še naprej v serijski opremi ne bo imel:
- tempomata
- avtomatske klime
- meglenk
- zategovalnika varnostnih pasov na zunanjih sedežih zadaj,
- opozorilne lucke za nepripet varnostni pas zadaj,
- usnjenega volana, itd.
Zgoraj navedene zadeve so po večini standardna oprema avtov za 13k-15k EUR. Ampak žal ti avti niso Das Auto.
Najdi eno sosednjo temo, kjer je uporabnik napisal koliko kolobocije je imel ravno s tem avtom in to pri relativno novem.Citat:
Sam gledam tudi novega Peugeota 508,ki bo prišel novembra rahlo prenovljen. Baje, da prodajalci obljuljajo do 15% popusta na ceno iz cenika. Avto je v istem rangu kak Passat, verjetno pa dobiš več opreme serijsko... kaj mislite?
Citat:
Sam gledam tudi novega Peugeota 508,ki bo prišel novembra rahlo prenovljen. Baje, da prodajalci obljuljajo do 15% popusta na ceno iz cenika. Avto je v istem rangu kak Passat, verjetno pa dobiš več opreme serijsko... kaj mislite?
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Sem se odločal med Passatom in Mazdo6. Zmagala je nova Mazda. Cena približno enaka...le uzitek v vožnji bistveno večji pa verjetno precej manj obiskov servisa.
Ne, bo kar 26 taprava cifra za tiso, kar sem napisal. Passat 2.0 TDI 150 Comfortilne. Za toliko, kot si ti napisal (ok 38, ne pa 36) dobiš 240-konjski biturbo dizel z DSG in 4Motionom, pa full LED lučmi, barvnim LCD med merilniki ...Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Za 36 jurjev je tempomat radarski, klima triconska, volan večfunkcijski in še kaj. Ob 150-konjskem TDIju.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Citat:
Glede na to, da pride 20. novembra novi passat v Slovenijo, me zanima, če ima kdo kakšno informacijo, če bi se dalo zdajšnji model dobiti kakšega jurja ceneje? optimist.press
Al pa bo mogoče za nove avte kakšna akcija, samo v to dvomim...
http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2014/10/pv_volkswagen_passat.aspx
Akcije so ves čas. Seveda bo stari cenejši. Nov bo itak POVSEM drugačen.
Če pri VW izpustiš dva vmesna modela, nisi kaj dosti zamudil.
Tudi novi model za ceno 24k EUR še naprej v serijski opremi ne bo imel:
- tempomata
- avtomatske klime
- meglenk
- zategovalnika varnostnih pasov na zunanjih sedežih zadaj,
- opozorilne lucke za nepripet varnostni pas zadaj,
- usnjenega volana, itd.
Zgoraj navedene zadeve so po večini standardna oprema avtov za 13k-15k EUR. Ampak žal ti avti niso Das Auto.
Here ya go, fixed the price for you.
Sm glih s predstavitve Passata in mam glih pred hišo prenovljenega 508. Ne se hecat s primerjanjem. Ni primerljivo.Citat:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Na ceno iz cenika tudi pri VW dobiš 15% popusta. Sploh ne vem, če sploh kaj prodajo brez popusta.