Novi Passat

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Napiši ker i30 za 13k ima enake performanse pa opremo kot golf za 20k. Če trdiš da je za 1/3 cenejši...

Pospeške pa opremo prosim...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Ceed 1.6 CRDi 128KM 13.500 6gang

G7 1.6 TDi 105KM 5gang...cena...sitnica

Zdej ce se misls it pa lovit na to da G7 ma pihanje v ucke ce zaspis...pejt pa nazaj v vrtec...tm smo se igral une karte z F1...pa sleperji...k so bli podatki gor v decimalke
hysterical-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.282
4.106
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz

se opravičujem vsem ki niste finančno zmožni kupit vrhunskih izdelkov v obliki vw audi bimmer in ostalih tudi sam sem med njimi ampak zato pa še ne pljuvam čez njih ker s tem nikogar ne preslepim...tist ki ima priložnost peljat recimo novega golfa 7, mu bo jasno da ostali proizvajalci delajo veliko stvari narobe..

Jaz sem se naprimer spraseval kako jim uspe v G7 tolk neudobne zice narest...Munchen-Lj mi ja padla rit stran...

V Ceedu al pa i30 tega ne dozivis...pa sta 1/3 cenejsa...

Glej z tvojo ritjo je nekaj narobe sigurno njena širina ne odgovarja DIN normi
evil.gif

Korejci so pa prilagodili USA standardu "mcdonalds press"
hysterical-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:

Zdej ce se misls it pa lovit na to da G7 ma pihanje v ucke ce zaspis...pejt pa nazaj v vrtec...tm smo se igral une karte z F1...pa sleperji...k so bli podatki gor v decimalke
hysterical-1.gif

Kie in podobnega sranja nočem tudi če je zastonj. Za tistih 2000-3000 eur dodatka pri ceni 13000 eur imam rajši evropski avto. Kia in hyundai sta če vedno samo prevozni sredstvi brez duše in nekaj na silo. Poglej si rabljene kie ali hyundaie stare tam 5-7 let. Grdi ko 100 mater, ali pa se sploh ne spomniš kako so izgledali.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

Kie in podobnega sranja nočem tudi če je zastonj. Za tistih 2000-3000 eur dodatka pri ceni 13000 eur imam rajši evropski avto. Kia in hyundai sta če vedno samo prevozni sredstvi brez duše in nekaj na silo. Poglej si rabljene kie ali hyundaie stare tam 5-7 let. Grdi ko 100 mater, ali pa se sploh ne spomniš kako so izgledali.

Jst tudi ne ločim več golfov od 5-7 med sabo.
rolleyes-1.gif

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Sem se odločal med Passatom in Mazdo6. Zmagala je nova Mazda. Cena približno enaka...le uzitek v vožnji bistveno večji pa verjetno precej manj obiskov servisa.
wink-1.gif

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Sem se odločal med Passatom in Mazdo6. Zmagala je nova Mazda. Cena približno enaka...le uzitek v vožnji bistveno večji pa verjetno precej manj obiskov servisa.
wink-1.gif

Točno tako. In tako je tudi pri Golfu in Mazdi 3. Kdor ne verjame naj proba.. Seveda pa ne velja to za tiste, ki jim azijci že na daleč smrdijo.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz

se opravičujem vsem ki niste finančno zmožni kupit vrhunskih izdelkov v obliki vw audi bimmer in ostalih tudi sam sem med njimi ampak zato pa še ne pljuvam čez njih ker s tem nikogar ne preslepim...tist ki ima priložnost peljat recimo novega golfa 7, mu bo jasno da ostali proizvajalci delajo veliko stvari narobe..

Menda ja ne zmečete v avte zadnjih evrov. Jaz se držim načela, v avto okrog 10 - 15%.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Golf ima dušo? Pa kje ti živiš?
confused-1.gif

Alfa ja, VW nikoli.

Veš tisto, Alfa te čaka na parkirišču, Golf pa samo stoji...

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Glede na to, da pride 20. novembra novi passat v Slovenijo, me zanima, če ima kdo kakšno informacijo, če bi se dalo zdajšnji model dobiti kakšega jurja ceneje? :D optimist.press

Al pa bo mogoče za nove avte kakšna akcija, samo v to dvomim...

http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2014/10/pv_volkswagen_passat.aspx

Akcije so ves čas. Seveda bo stari cenejši. Nov bo itak POVSEM drugačen.
grims-1.gif

Če pri VW izpustiš dva vmesna modela, nisi kaj dosti zamudil.

Tudi novi model za ceno 24k EUR še naprej v serijski opremi ne bo imel:

- tempomata
- avtomatske klime
- meglenk
- zategovalnika varnostnih pasov na zunanjih sedežih zadaj,
- opozorilne lucke za nepripet varnostni pas zadaj,
- usnjenega volana, itd.

Zgoraj navedene zadeve so po večini standardna oprema avtov za 13k-15k EUR. Ampak žal ti avti niso Das Auto.
zmaga.gif
Za 36 jurjev je tempomat radarski, klima triconska, volan večfunkcijski in še kaj. Ob 150-konjskem TDIju.

Here ya go, fixed the price for you.
wink-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Sam gledam tudi novega Peugeota 508,ki bo prišel novembra rahlo prenovljen. Baje, da prodajalci obljuljajo do 15% popusta na ceno iz cenika. Avto je v istem rangu kak Passat, verjetno pa dobiš več opreme serijsko... kaj mislite?

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Sam gledam tudi novega Peugeota 508,ki bo prišel novembra rahlo prenovljen. Baje, da prodajalci obljuljajo do 15% popusta na ceno iz cenika. Avto je v istem rangu kak Passat, verjetno pa dobiš več opreme serijsko... kaj mislite?
Najdi eno sosednjo temo, kjer je uporabnik napisal koliko kolobocije je imel ravno s tem avtom in to pri relativno novem.
Nazadnje ga je prodal in si kupil Mazdo3.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:

Na ceno iz cenika tudi pri VW dobiš 15% popusta. Sploh ne vem, če sploh kaj prodajo brez popusta.
tongue-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
wink-1.gif

Kje si pa dobil novega Passata na testno vožnjo da si vse to ugotovil?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Citat:
Glede na to, da pride 20. novembra novi passat v Slovenijo, me zanima, če ima kdo kakšno informacijo, če bi se dalo zdajšnji model dobiti kakšega jurja ceneje? :D optimist.press

Al pa bo mogoče za nove avte kakšna akcija, samo v to dvomim...

http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2014/10/pv_volkswagen_passat.aspx

Akcije so ves čas. Seveda bo stari cenejši. Nov bo itak POVSEM drugačen.
grims-1.gif

Če pri VW izpustiš dva vmesna modela, nisi kaj dosti zamudil.

Tudi novi model za ceno 24k EUR še naprej v serijski opremi ne bo imel:

- tempomata
- avtomatske klime
- meglenk
- zategovalnika varnostnih pasov na zunanjih sedežih zadaj,
- opozorilne lucke za nepripet varnostni pas zadaj,
- usnjenega volana, itd.

Zgoraj navedene zadeve so po večini standardna oprema avtov za 13k-15k EUR. Ampak žal ti avti niso Das Auto.
zmaga.gif
Za 36 jurjev je tempomat radarski, klima triconska, volan večfunkcijski in še kaj. Ob 150-konjskem TDIju.

Here ya go, fixed the price for you.
wink-1.gif
Ne, bo kar 26 taprava cifra za tiso, kar sem napisal. Passat 2.0 TDI 150 Comfortilne. Za toliko, kot si ti napisal (ok 38, ne pa 36) dobiš 240-konjski biturbo dizel z DSG in 4Motionom, pa full LED lučmi, barvnim LCD med merilniki ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Sm glih s predstavitve Passata in mam glih pred hišo prenovljenega 508. Ne se hecat s primerjanjem. Ni primerljivo.
Gledam specifikacijo, 180-konjski avtomatik s podobno premo kot Passat Highline je malo manj kot 38 jurjev po ceniku. V bistu jurja manj od prej omenjenega Passatta biturbo. Če odbiješ 15%, si nekje pri ceni 190 konjskega Passata DSG Highline. Pri opremi je razlike le za Navi, ki ga tale 508 ima, Passat Highline pa ne. Ampak ker ima passat MirrorLnk oz če par mesecev še AndroidAuto/Apple CarPlay, je navi itak nepotreben (vsaj meni) - ima pa PAssat DCC podvozje, ki ga 508 nima).
Takole na uč bi rekel, da bi moral biti 508 vsaj 5 jurjev (še raje 7) cenejši, da bi odtehtal razliko do passata v notranjosti, izdelavi, podvozju, volanu, legi, ergonomiji, hrupnosti ...
Počakaj da bosta oba v salonih, pa se pejt peljat. Ti bo vse jasno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:

Na ceno iz cenika tudi pri VW dobiš 15% popusta. Sploh ne vem, če sploh kaj prodajo brez popusta.
tongue-1.gif

Na začetku pri Passatu ziher ne, max 2-3%. Ni potrebe, da bi dajali popuste, ker imajo že zdaj dovolj naročil. Kasneje pa seveda bodo tudi precej višji. Vprašanje samo, koliko kasneje.