Novi Passat

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V bistvu je pa največji osel lastnik teh konjev...
smirk-1.gif
hvala
smirk-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
To jaz skozi govorim. Imam tretjino passatovih pri 1,4 tone. Tud če bi imel dpf , bi ga redno "prepihaval".
Ampak novinarjem in nekaterim alterjev čem pa ni nikoli dovolj konjev. Meni jih je zagotovo dovolj ob podaljšanju registracije.
evil.gif

Avto z veliko kW in navora se tudi pri vožnji po omejitvah lepše pelje od šibkejših različic. Če bi mi finance dopuščale, ne bi omahoval niti sekundo. Osel gor ali dol.

35k+ za avto v slovenski stvarnosti pa ne dam niti v sanjah.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ojoj, kaj sem napisal...
redface-1.gif

Nisi mišljen konkretno ti pač pa globalno...
Oprosti, Hanzi za tole. Ni bilo namerno.

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Meni jih je zagotovo dovolj ob podaljšanju registracije.
evil.gif

Ravno te dni sva z ženo debatirala na to temo, ko sem podaljševal registracijo za mojega. Pri njenem avtomobilu (55 kW) je nekak tak...smejiš se, ko ga registriraš in jočeš preostanek leta, pri mojem (136 kW) pa se jočeš ob registraciji in smejiš preostanek leta. Pa je avto po alteraških merilih glih na meji premičnine...
evil.gif

Tistih izjav o oslih in njihovih konjih pa rajši niti ne komentiram...
priden.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Potem pa bereš da babica naleti na radar ker ima preveč konjev in težko kontrolira gas taki zverini. Neka 1.0 no turbo nepremičnina je za tako babico če ne zna gasa kontrolirat. Če pa ne vidi znakov ali števca, pa očala nabaviti.
Jaz takih težav nimam...in upam da jih še dolgo ne bom imel (radarji, ker sem marsikdaj hiter pa me nepremičnine z 200 konji ne pustijo da bi peljal po omejitvi ali preko nje(ker jih pa res ne morem prehiteti na 100 metrih)

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Hanzi, kje si pa babice (ki ne znajo krotiti avta) sedaj našel? Jaz sem umirjen voznik, pa mi nikoli ni bil problem kontrolirati gasa tudi pri močnejših avtih. Kje najdete take izgovore?
rolleyes-1.gif

P.S.: poznam babico, ki pravi, da težko vozi "švoh" avte in da gre skoraj raje peš. In kolikor vem, nima težav z radarji.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Seveda, zato je še večja uganka, zakaj izbrati Passata pred mazdo...

Ja pri pasatu rabiš še umivalnik,ker potem je isto kot da stojiš v kopalnici,zaradi armature,ki je takšna kot da je položena v ploščice
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Na alterju je enkrat nekdo omenjal neko babico ki je peljala vnuka v šolo in je naletela na radar 60+ ker ni bila pozorna na števec in gas oziroma v tem smislu.
Kakšne pol leta ali leto nazaj

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

Mogoče ker želiš menjalnik primeren letu 2015?
smile-1.gif

...primeren letu 2015 pomeni potrošni material = menjava komplet menjalnika vsak drugi longlife interval menjave olja. Prvič menda še lahko izkoristiš kulanco.
hysterical-1.gif

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

Mogoče ker želiš menjalnik primeren letu 2015?
smile-1.gif
Mogoče je pri avtomatskem menjalniku Passat v prednosti. Ročni se pa skrije proti tistemu v Mazdi..

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.075
113
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Mogoče je pri avtomatskem menjalniku Passat v prednosti. Ročni se pa skrije proti tistemu v Mazdi..

To je sindrom hondašev al kaj? Moj ročni menjalnik je boljši od tvojega!
cheer.gif

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Saj se tudi navadni ročni menjalniki kvarijo, oz. sklop okrog njih (sklopka, vztrajnik), ko pa nekomu škripne nekaj na klasičnem avtomatiku pa to ve cela vas.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Seveda, ker pa ga cela slovenija ne zna popraviti. Uradni servis ga zna zamenjati. Cena pa je četrtina cene novega avta....
Sklopko pa vztrajnik pa zna vsak pod kozolcem zamenjati

Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Avtomatik je super, če kupuješ nov avto in se ga misliš znebiti, dokler je še čas. Pri folklori nategovanja, vrtenja km in ostalih lumparij pa je nakup rabljenega avtomatika precej hrabro dejanje.