Še eden mazohist, ki uživa da mu v ta zadnjo tiščijo nočiščen korenček.Dokler bo pri nas tako, da bo vsak, ki državi ne plača davka v gostilniški al pa tudi negostilniški debati frajer in največji jack, se bo pač treba navadit, da bodo davki rasli.
Ko bomo pa enkrat razumeli, da z vsakim vprašanjem "kaj lahko brez računa?" ne izgubi samo država, ampak vsi mi, ker moramo posledično mi več davkov plačevati, no takrat bo pa lažje. Davki so vedno bili in vedno bodo.
Sploh pa ne mešat DDV in davka na nepremičnine in še česa. In po mojem mnenju je edino prav, da lastnik večih nepremičnin plača ustrezni davek od njihove vrednosti, vsaj za tiste, ki niso njegova primarna nepremičnina v kateri živi. Ljudje bodo v tem primeru imeli interes, da nepremičnino dajo v najem in ni prazna, saj bodo sicer delali minus, nekateri se bodo morda odločili, da niti ne želijo imeti toliko nepremičnin v lastništvu, ipd..
Tako na hitro in malo nametano. Point je, da se bo treba malo obrniti in začeti razmišljati, da ne plačevanje davkov ni cool.