Novi Merkur v Vižmarjih

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Odprt ali v enakem stanju kot bližnji predor - torej brez uporabnega dovoljenja in zaprt
evil.gif
.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Wrong side of the Tunnel of Doom.
evil.gif

Morda po 22. (oz. novem letu, če smo realni).

Pa resno... a se že kaj ve, kdaj imajo namen plačati podizvajalca in dejansko odpreti objekt?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.561
1.159
113
Jest pa vedno bolj dvomim, če je to razlog za neodprtje... Že nekaj časa nazaj se je govorilo, da je Merkur zapufan in da je vprašanje časa, kdaj se bo zaprl. In zadnje čase, ko sem hodil po Merkurju se mi je zdelo da je zelo slabo založen... Ne vem, moje mnenje...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Jest pa vedno bolj dvomim, če je to razlog za neodprtje... Že nekaj časa nazaj se je govorilo, da je Merkur zapufan in da je vprašanje časa, kdaj se bo zaprl. In zadnje čase, ko sem hodil po Merkurju se mi je zdelo da je zelo slabo založen... Ne vem, moje mnenje...
Če bi obstajala politična volja bi se tisti manjkajoči papir takoj zrihtal.
Tako pa mislim da hoče politika Merkur potopiti. Je že komu to v interesu.
Četudi bi bil Merkur zapufan, ima z neodprtjem izgotovljenein polne trgovine vsak dan ogromno škodo, pa ne samo v Vižmarjah, tudi v Šk. Loki je ista zgodba.
Kordež se je mogel nekomu fajn zameriti, da mu ne da papirja za odprtje.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
V vsej tej zadevi nekaj zelo 'smrdi'. Namreč, Merkur je uvoznik armaturnega železa, zato so verjetno Gradis, SCT,... gradili za kompenzacijo. Pojavil se je pa manjši izvajalec, ki z kompenzacijo ni imel veze. Naredil je pa to napako, da je izkop nekam vozil na črno. Pomoje je točno tu srž problema.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.640
3.094
113
v lokalni ostariji
kje? konec koncev izvajalec še vedno lahko dobi papirje da je zadevo "legalno" odlagal... bolj se bojim da ta podizvajalec (betonal) ni dobil plačano pa sedaj izsiljuje... to, da je pa deponiral na črno pa so produkti PR-a da bi se ga očrnilo (lejte packa kaj je delal... on se je pa v resnici samo zasčitil..)

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja od prejšnjega tedna je odprto in polno

Polno česa? Ljudi, polic, samo prodajalcev...
17758-icon_confused.gif

Meni se je Merkur v zadnjem času parkrat zameril, cen tudi nimajo najnižjih, tako da kupujem samo stvari, ki jih nimajo drugje... Tudi za službene potrebe, kjer sem med drugimi tudi nabavni. Pač, več hodim v Metalko na Topniško... še cenejši so večinoma kot Merkur...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ljudi

Jup ker je bila kao akcija, da lahko dobiš 90% popusta itak je vsak mesec ta akcija s tistim praskanjem

Mhm... Pa še večkrat jo bodo imeli, da bodo privabili kupce v trgovine... Pa je sploh kdo že dobil 90% popust? Jaz sem dosedaj vedno potegenil 5%. Sicer niti nisem pričakoval več, niti nisem šel zato takrat v trgovino...