Pred dvemi leti smo za nalovdanega bitone hibrida dali 18T pa kusur.
Bolano - avto ni vreden tega denarja!
Aja pa porabo lahko sanjaš kot jo navajajo.
Bolano - avto ni vreden tega denarja!
Aja pa porabo lahko sanjaš kot jo navajajo.
Noben hibrid nima subvencije, niti PHEV. Govorimo o ugodnejšem kreditu eko sklada.Aha, še toliko bolje. Sem bil prepričan, da (klasični) hibrid nima subvencije. Še toliko bolje.
Hvala obema.
Yaris hibrid ima že v osnovni Luna opremi avtomatsko klimo.Če šteješ z VSEM, tudi z avtomatsko klimo. Potem je Yaris Hibrid po ceniku 22.250 EUR.
Če bi JAZ dobro prebral, pa žal nisem (se opravičujem), bi lahko videl, da je ynos že v prvem postu v nizu kredita omenil, da so mu rekli, da lahko dobi EKO kredit. Jaz sem pač preveč prozorno bral in mislil, da govorimo o subvencijah.Noben hibrid nima subvencije, niti PHEV. Govorimo o ugodnejšem kreditu eko sklada.
Kateri nivo komunikacije! Ti nisi za ta svet, ti si direkt za v nebesa!Če bi JAZ dobro prebral, pa žal nisem (se opravičujem), bi lahko videl, da je ynos že v prvem postu v nizu kredita omenil, da so mu rekli, da lahko dobi EKO kredit. Jaz sem pač preveč prozorno bral in mislil, da govorimo o subvencijah.
Hvala, ker si bil vztrajen, da si mi razložil. Torej, pod črto, subvencije so samo za električna vozila (cca. 4,5k), PHEV, MHEV in HEV ne spadajo med subvencionirana vozila (predost je v tem, da za nekatere - pogoje si že napisal- lahko dobiš EKO kredit).
yaris hybrid sport ima vse kar rabiš in še več. Cena je 20.800 brez neke special barve, če pa še zvohaš kakih 1,5 dol je pa zadeva dost konkurenčna glede na to da je avtomatik. Malo polo avtomatik poglej, se ti bo zameglilo.Če šteješ z VSEM, tudi z avtomatsko klimo. Potem je Yaris Hibrid po ceniku 22.250 EUR.
kaj je toazena stvar?Mal preveč si ciničen, on to za hčerko kupuje.
Je lihkar šrotarco pa dva pitbula nabavu, ti mu pa legnzice omenjaš, jao ...
19k EUR za yarisa naloženega na polno ali pa 26k EUR za vw polizdelek polo: https://vozilanazalogi.volkswagen.si/car/V-2020-0792501-SINoro kake cene.....
Moja žena ima vedno prav, tud takrat, ko imam jaz.
Bistvo je drugje. Lahk si zatiskamo oči kolker hočemo, pri nas malo razslojeno družbo ampak tega sploh ne vidimo. V srednji sloj tlačimo neki inženičrke, učitle in ostalo z 1500 EUR plačo. Dejstvo je pa drugje srednji sloj se začne nekje pri 2x dohtarhi pri bajti z 2x 5000 plače. In takim je popolnoma vseeno če je polo 13k ali 26. Če ona reče to je to, večjega ne rabim denar ni problem. Višji sloj kamor so do pred kratkim spadali dohtarji se pa začne pri nekih modeli, ki se ne rabijo pretegnit in zakopat v neomejen ševilo projekov, dost da v pol leta spelejo enega in miljonček profita pokasirajo, po možnosti z pomočjo države. Da se o majstrih z prikrivanjem v davčnih oazah sploh ne pogovarjamo. In to dviguje cene in standard. Tak da povprečnež z povprečno 1100 EUR plačo, je že dolgo nižji sloj. In tako nikakor ne moremo slediti dvigom cen enih običnem plehovju, ki bi v nevmkaki napredni evropski družbi moral biti dostopen vsakomur