Novi Hyundai i30

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Meni so vsi novi avti en k....ac. Notri tlačijo xy inčne ekrane, dodajo led trakove, zunaj so kot novoletna jelka, pod havbo pa žalost od downsizanih mlinčkov in za en dreku kvaliteta vseh očem nevidnih delov. Cene pa k da so iz zlata narejeni... Hvala za ta jetra...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Pa sej maš še vedno dost G4-k.... Vzameš 1.9tdi klasiko pa okna na vinte pa si srečen
grin1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Niste dobili avta na podaljšan test pa je vse narobe?

Od kdaj pa jst avte trstiram? pač povem da tega avta ne kupim za noben denar, ker te nagravžarije pač ne moreš gledat.

Ce bi dali dost popusta, bi tudi mal zamizal...
wink-1.gif

nebi, žal... Avto mi je zunaj lep, zaradi notranjosti pa ne hvala

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Meni so vsi novi avti en k....ac. Notri tlačijo xy inčne ekrane, dodajo led trakove, zunaj so kot novoletna jelka, pod havbo pa žalost od downsizanih mlinčkov in za en dreku kvaliteta vseh očem nevidnih delov. Cene pa k da so iz zlata narejeni... Hvala za ta jetra...

še vedno imaš opcijo v dačiji. Nobenih fancy led trakov, pa še dobra cena

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
V dacie so po zadnjih faceliftih zaceli notri tlaciti 0.9 turbo kosilnice, dusterja 1,2 turbo na voljo pa vec ne bo poceni 1,5dci ampak 1,6dci, ki je po vseh kriterijih dosti drazji za vzdrzevanje in kompleksnejsi. Torej konec starih dobrih 1,2 16V in 1,6 8V

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Če že ravno čez i30 govorimo,tukaj imate primerek,ko so dizajnirali armaturko na princip..... odžagaj en aluminijast pleh,zvrtaj nekaj lukenj in z žago še malo za lcd ,ja pa spodaj ga ukrivi da vtaknemo še šaltkebl !!

http://www.avto.net/Ads/detail...20BMT%20R-Li...

To bi še nekako šlo.......grše je ko je ta dizajner osvojil osnove geometrije in ga je odrezal na okroglo še okrog števcev
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik map pravi:
Tudi takrat ni bil presežek oblikovanja in tudi danes ni in tudi ne bo
Golf nikoli ni ciljal na oblikovanje (tako zunaj kot znotraj). Je pa za razliko od marsikaterega avtomobila še tudi po dveh generacijah čisto za ''preživet''.
evil.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Golf seveda ni slab, tudi na koncu koncev ni grd znotraj, je tudi kolker tolk kvalitetno narejen, no sam sem pričakoval več za tako ceno. Je pa brezoseben da bolj ne more bit. No bolj je še škoda pa seat. Recimo kak drugi avto iz tistega časa je zame osebno imel dosti lepšo notranjost že takrat. Recimo kak citroen, peugeot (razni 208, 2008, itd, ki so takrat nekje ven prišli). Je pa golf zelo predvidljiv. točno veš kaj boš dobil ne glede na generacijo, ostali pa močno spreminjajo smernice oblikovanja iz generacije v generacijo

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
To se zavedate, da je ta avtomobil zunaj že skoraj 5 let?
grin1.gif

Pa da je ergonomija perfektna.
grims-1.gif

Hahaha
hysterical-1.gif
Sem najprej mislo da cizy-a berem......pol snnnn pa zagledo MTL "extender" v podpisu.....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Poglej kako so grdo zajebali facelift Golfa.

Namesto da bi tablico nabili na armaturo nad zračnike, jo oni tako "lepo" vkomponirajo noter. Šalabajzerji. Da se o števcih niti ne pogovarjamo...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ajajej niso hotli vrtat luknjice,ampak so kar z ubodno žago zarezali večjo luknjo.

Skratka,za mene je oblika dobra takšna,da ima več zaoblenosti z različnimi detajli,germani so pusti kot puščava!

Nekateri so res preveč kičasti,ampak večina se navadimo na tisto kar imamo in tako sodimo in primerjamo naprej.

Glede ekrančkov sedaj dizajnerje ornh jejba,er ne vedo kam jih postavit,problem je to ker mora bit dosegljiv,ker so nekateri na dotik
smirk-1.gif

Tisti štrleči iz armaturke,ne mora bit nikakor lepo
ne-ne-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
No ta mi je pa že malo bolj všeč, brez nepotrebne piano plastike. Zadnjič sem dobil testnega Highline 1.6 tdi 4 motion, pa še xenon je mel noter pa tisto ambijent osvetlitev. Z njim sem otroke na rokometno tekmo na drugi konec Slovenije peljal. Sem komaj čakal da se stemni, da ne rabim tiste armature gledat, pa tiste alkantare na zicih, ki je skoz "razkuštrana" pa zgleda kot da je kej strgano.