Novi Hyundai i30

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Upam da notranjost ne bo kot v A3
grin1.gif

Motorji upam da bodo 1.6.... TGDi.....CRDi
zmaga.gif
:

Oblikovalski presežek!
hysterical-1.gif

Novinarji so se na predstavitiv delali norca:
Citat:
Hyundai hasn’t necessarily triumphed in the subjective eye candy test. Quips about mistakenly being on the Peugeot 308 or Fiat Tipo launch felt a little too on the money in Málaga. vir:autocar.co.uk

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nič novega. Pač skopirajo od enega izmed trenutno konkurenčnih aktualnih modelov in malo pogršajo zadevo. Tole mi deluje kot iz Mazde 3 tako na hitro?

Recimo pri Elantri so vzeli in pogršali že tako ne preveč lepo (milo rečeno) armaturo od Leona.

3 odtenki sive, 2 črne, začinimo malo s piano black in voila...

6.jpg

8.jpg

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
Men je čisti odfuk kaj jim dogaja pri notranjosti. Za povrh pa še začinijo z nemogočo plavo osvetlitvijo.

Avte baje dizajnirajo v Evropi. A nimajo plačanih šolanih dizajnerjev in a ne dajo slik pokazat parim random shit ljudem preden dajo skropucala v proizvodnjo??

Sicer pa so pri tehniki končno ujeli prejšnjo generacijo. Ali predprejšnjo. Odvisno iz katere strani sveta gledaš.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Men je čisti odfuk kaj jim dogaja pri notranjosti. Za povrh pa še začinijo z nemogočo plavo osvetlitvijo.

Avte baje dizajnirajo v Evropi. A nimajo plačanih šolanih dizajnerjev in a ne dajo slik pokazat parim random shit ljudem preden dajo skropucala v proizvodnjo??

Sicer pa so pri tehniki končno ujeli prejšnjo generacijo. Ali predprejšnjo. Odvisno iz katere strani sveta gledaš.

Še zmeram je svetlobna leta pred tanovim meganom
evil.gif

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:

evil.gif
467716-post_slo.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
digitalni števci od megana in (nepotrebna) tablica na sredini armaturke sta spet vsaj generacijo pred korejskim polizdelkom, ne glede na to, kako smotano renoji izgledajo

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Tista 4 oglata zadeva karkoli je že na sredi zgleda, kot bi jo nekdo z nogo na silo not zabil med zračnike.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.516
113
je res, je pa tudi ena redkih, ki je takšne oblike, kot mora bit

pustimo zdaj, da so tablice na sredini armaturke popolnoma bv in nepotrebne

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Tista 4 oglata zadeva karkoli je že na sredi zgleda, kot bi jo nekdo z nogo na silo not zabil med zračnike.

Sem že prej hotu napisat da mi deluje k en 90's Top-Shop hifi stolp ukomponiran v armaturko
smile-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
hysterical-1.gif
Vazn, da so fordi, kul, kjer armaturke izgledajo kot aiwa glasbeni stolp iz 90let prejsnjega stoletja. No resno me zanima kaj je za vas kul?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
Meni od slik tukaj noter ni kul Seat, Elantra in Aiwa. i30 ni slab na sliki. Ceprav tablice na armaturi tudi meni niso vsec. Renaultu pa razmerja zaslon in obroba nekako ne stimajo.
Ampak ce avto dela in ne povzroca izrednih stroskov, je to to.

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
hysterical-1.gif
Vazn, da so fordi, kul, kjer armaturke izgledajo kot aiwa glasbeni stolp iz 90let prejsnjega stoletja. No resno me zanima kaj je za vas kul?

boš ti pljuval po mojem avtu.. sicer pa, mi smo gor rasli z takimi AIWAmi... in se kar dobro znajdemo...

je pa res, da ni nekega pametnega designa notranjosti trenutno - ali pač?

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

evil.gif

no ja..

No ja, meni osebno noben od teh treh ni všeč.

Vse so grde ampak v meganu izgleda kot da bi že na narejeno amrmaturo nekdo prišraufal tablet, no v stilu renalta prilepil da po konvcu garancije odpade.
hysterical-1.gif