Novi E-TWINGO za "10.990€"? Koliko stane na koncu avto realno?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.346
15
38
Jaz jim dam takoj 20k - subvencija na roko oz. jim nakazem, ker to s temi financiranji je katastrofa. Samo kaj ko ne gre :obesise:

klekej

Guru
26. jul 2007
5.812
558
113
36
Avto lahko kupiš z nakazilom denarja in ne z gotovino.
Jebi ga do 5000€ gre na keš.

Polniš pa lahko na Molu pa pri Petrolu.
Samo poceni pa ne bo .
Lahko pa si nabaviš predplačniško kartico aircash na pošti in nalagaš denar gor.

Evo
Še kak izgovor

Tudi to s 5k je eno pederisanje, ki ga vcasih ni bilo. Kje so casi pravih decov, kovckov in kesa notri. :cool: ni cudno, da gre vse nekam.

• Haha
Reactions: sajkek

klekej

Guru
26. jul 2007
5.812
558
113
36
Smo ljudje, ki se vsakodnevno je.bemo s takimi oblikami v sluzbi in bi si vsaj en je.ben avto radi "na roke" kupili brez pederisanja. Ker to koliko je papirjev in pogodb za nic je groza.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.063
998
113
Poglej pogodbo, če je definirano predčasno poplačilo.
Včasih je šlo tako precej ceneje. ;)

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.966
14.605
113
a niso bile neke minimalne fafe na eno leto, pa je to to. Tisti denar ki ga imaš pa v žepu pa nekam vloži za eno leto. pa je to to, verjetno bo na konc zmaga. Danes je denar pocen.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.441
9.620
113
So računali tudi oni. Pokombinirajo velikost glavnice in ročnost kredita. Če je ročnost velika, glavnica mala, kar pomeni, da ima človek namen plačati preostanek glavnice, čim bo dovolj mala (ker bo kmalu, ker je v štartu vzel mali kredit) in čimprej (kar je lahko omejeno dodatno, če ni samo z velikostjo glavnice), potem pa stroški odobritve narastejo. Tako me SKB Leasing nategnil, ko so mi potem iz 300 na 700 nabili stroške odobritve. Na koncu bodo vedno tok pa tok ven potegnili. Sicer je potem ven prišlo, da če je kreda prej poplačana, da morajo sorazmerni delež stroškov odobritve vrniti, ampak od tega še zdaj ni nič. SKB leasing ne vrne več, jaz raje več avta ne kupim, kot da moram imeti opravka z njimi.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.966
14.605
113
jaz sem en del vzel na nlb zelenga 15k na 3 leta, plačal bom 16k. (no brainer), nasparan denar sem raje drugje vlozil.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.780
407
83
www.kacnje.eu
Čisto tako iz firbca - ima kdo pri roki kakšno konkretno primerjavo, koliko konkretno se preplača, če te "ugodno financira avtohiša/banka".
Seveda je vse skupaj močno odvisno od zneska, pa dolžine, pa osnovnega vložka ... ampak če ima kdo pri roki kaj konkretnega, me firbec matra.

• Všeč mi je

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.441
9.620
113
Pa to so fore teh financiranj, ki jih oglasujejo AH. Ko gres sam na banko, je drugače najbrz. Sicer dosti ugodnega je imela Tesla pri sparkasse, ampak od ekosklada je se bolj ugoden, ce ze za EV jemlje clovek. Tistega sem pa hotela, ker dejansko bi denar raje drugam dala. Ampak nismo skupaj prisli...

• Všeč mi je