Citat:
Uporabnik ametist pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz
Drznil si bom napisat nekaj bogokletnega...
Vsakodnevno sem kar nekaj na cesti. Ce bi vsi spremljali promet okrog sebe bi bilo manj nesrec. Smerniki na to ne vplivajo. Ce avto pred tabo zavija desno je isto al da smernik ali pa ne. Pac se mu ne smes zabit v rit. Ce za operacijo nezaletavanja vnaprej potrebujes napoved da bo sel desno si pac nesposoben.
Glej vsako spremembo smeri moraš nakazat in smernike ne uporabljaš zaradi sebe ker itak veš kam greš, pač pa za ostale udeležence v prometu, da vedo kaj boš naredil. Tudi pri zavijanju v desno ponavadi začneš zmanjševati hitrost potem pa zaviješ. Res je sicer, če si kot voznik pozoren kaj dela voznik pred teboj se da njegove namere prebrati, pa vseeno to ni opravičilo za neuporabo smernikov.
Upam, da ko imaš uniformo, se ne držiš tvoje teorije in kaznuješ neuporabo smerokazov, za kar so predpisane tudi kazenske točke in ko bi se začelo izdajat plačilne naloge za to bi počasi vzpostavljati red, ki ga sedaj ni na cesti in ga z merilniki hitrosti tudi ne boste dosegli. Kajti obstajajo druge večje težave v prometu, katere bi morali odpraviti za boljšo prometno varnost in kulturo na slo. cestah.
Sicer so mi pred kratkim če se ne motim Blejski policisti demonstrial , kaj vse je narobe že pri njih. Namreč malo pred mano vozi policijsko vozilo v smeri proti Leškega krožišča policaj, se niti ne potrudi razvrstiti na levi pas kljub temu da zapusti krožišče na drugem izvozu seveda ga zapusti brez smernika. Potem zavijemo na AC seveda spet ne ve zakaj ima smernik, jaz ga sicer kmalu po priključku na AC prehitim in ga potem spremljam v ogledalu, Kmalu dohitiva počasno vozilo na voznem pasu katerega začneva oba prehitevati seveda policaj spet ne ve zakaj ima smernike na vozilu in da dokaže da ga cpp niti malo ne gane. Ostaja na prehitevalnem pasu kljub praznemu voznemu pasu, pri tem vozilo kateri je vozilo za njim ni vedel kaj narediti, rad bi šel mimo pa ga policaj zadržuje na prehitevalnem pasu, no pa voznik za policajem obupa in se vrne na vozni pas. Ampak glej policaju očitno potegne, da kampira brez razloga na prehitevalnem pasu in zavije nazaj na vozni pas seveda brez smerokaza. Po prehitevalnem je vozil polovično razdaljo od priključka AC Lesce do izvoza Radovljica, potem sem ga izgubil iz vidnega polja. Skratka tak bo pol, drugim v prometu pisal položnice in jim moraliziral, ob enem pa se sam požvižga na cpp v stilu noben mi nič ne more sej sem policaj Vsaj ko ste v policijskih vozilih, bi lahko bili vzor drugim udeležencem v prometu.
lp.