Novi Citroen C3

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
ksz

Zunaj - všečen. Notri - vse me je minilo, ko sem videl tisti Cactusov touchscreen. Pa ne zaradi videza, ampak, ker se vse upravlja preko njega. Tapkati po ekranu, da lahko nastaviš ventilacijo ... in še to moraš najprej v meni za ventilacijo ... ko yebe varnost.
crazy1.gif

467716-post_slo.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Mene in mojo touch v P308 ne moti. V bistvu mene zdaj bolj motijo tipke v 508, oz ker ni vse na touchu, potem pa morm dol na tipke gledat katero morm pritisnit, namesto da bi bilo vse na ekranu in bližje vidnemu polju...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Mogoče po tem ko se navadiš. Sem deset dni vozil avto s touchom pa sem preveč časa izgubljal s pogledom na ekran. Pa točno moraš ikonco zadet. Čim pogledaš malo na cesto pritisneš mimo in ne veš da si falil, ker nič ne čutiš pod prstom. Pri tipki ali gumbu brez daljšega pogleda dol veš kje si.
Pa sem recimo malo preveč nežno tapknil pa ni prijelo. Pri tipki pa čutiš klik.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
ksz

Zunaj - všečen. Notri - vse me je minilo, ko sem videl tisti Cactusov touchscreen. Pa ne zaradi videza, ampak, ker se vse upravlja preko njega. Tapkati po ekranu, da lahko nastaviš ventilacijo ... in še to moraš najprej v meni za ventilacijo ... ko yebe varnost.
crazy1.gif

Tole upravljanje vsega preko ekrana na dotik je mimosun... počasnost nepreglednost in nevarno...

Mogoče bodo pri naslednji generaciji dali še bremze v multimedijski sistem, v 4podstran in še vprašal te bo če zares želiš bremzati....
grims-1.gif
467716-post_slo.gif

Evo, glih s sodelavcem je tekla debata o tej problematiki..
smile-1.gif

Jaz bi dal še tist win95 error sound ce kaj narobe pritisneš al pa fališ
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Kaj tebi se med samo vožnjo šipe nikoli ne zarosijo?