Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Od danes naprej so novi citroeni C3 v salonih po Sloveniji. Prodaja se začne v začetku 2017. Avto je pravi renault clio killer upam, da se bo odlično prodajal in da ne bo vsak mali avto renault clio, da bo na cesti tudi nekaj drugačnega lepega zanimivega.
Citat:
Wtf od kdaj pa je clio neka referenca, katero se mora premagat? Sem ga zadnjic peljal in to je sekret od sekreta in to preseci res ne more bit neka umetnost
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
ksz
Zunaj - všečen. Notri - vse me je minilo, ko sem videl tisti Cactusov touchscreen. Pa ne zaradi videza, ampak, ker se vse upravlja preko njega. Tapkati po ekranu, da lahko nastaviš ventilacijo ... in še to moraš najprej v meni za ventilacijo ... ko yebe varnost.
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
ksz
Zunaj - všečen. Notri - vse me je minilo, ko sem videl tisti Cactusov touchscreen. Pa ne zaradi videza, ampak, ker se vse upravlja preko njega. Tapkati po ekranu, da lahko nastaviš ventilacijo ... in še to moraš najprej v meni za ventilacijo ... ko yebe varnost.
Tole upravljanje vsega preko ekrana na dotik je mimosun... počasnost nepreglednost in nevarno...
Mogoče bodo pri naslednji generaciji dali še bremze v multimedijski sistem, v 4podstran in še vprašal te bo če zares želiš bremzati....