Novi BMW 3

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
A to je sedaj Bmw predstavili avto za invalide, tisti kateri so izgubili levo nogo in desno roko (nimam nič proti invalidom)? Sej ok pač večina tripa na avtomatike ampak, da pa ne daš več izbire ročnega menjalnika razne na dizelskem agregatu (18d in 20d) je pa malo divje. Sploh ker se se trojko prestavlja kot dinamično vozilo, vozniku naravnano vozilo. Škoda, se bo pač pogledalo kam drugam. Ker od slogana Freude am Fahren niostalo prav veliko, sedaj je bolj pomembno ali se avto da s tel. odklenit, koliko digitalnih zaslonov ima...

Če gledam situacijo pred raznimi trgovskimi centri, večinoma vozniki bmw SO invalidi (ker tako radi parkirajo na invalidskih parkirnih mesti). :p

BTW, a ročico za smerokaze še vgrajujejo? Ker je v BMW nekako odveč. :D

Sicer pa hud in všečen avto. Prav škoda da ni več nekih normalnih 6 cilindrašev. Imel pa ga verjetno nikoli ne bom, ker je nov predrag, rabljen pa hitro "čapac-mobil".

• Všeč mi je
Reactions: Cash in koliko

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.551
927
113
Seveda jo vgrajujejo. Ampak deluje oz. se odklene samo na levem (prehitevalnem) pasu.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
06326710-af77-4dd6-87a8-53d46c68a43d.jpg

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Ne vem, a ste slepi, ali ste res tako nevoščljivi, da opazite samo BMW je, medtem ko neglede na znamko avtomobila itak praktično nihče več ne uporablja smernika. V bistvo je prišlo že tako daleč, da je to da kdorkoli uporabi smernik postala bolj izjema, kot karkoli drugega. Pač vse v skladu s sodobnimi (jaz, jaz, jaz) trendi. In ne, nimam BMW ja, niti ga ne bi imel.

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Daj ne seri, to je pac postala spletna fora, nic kaj drugega. Sicer imam kolega bmwjasa ki ne daje zmigavcev, ampak on pravi, da itak ve, kam gre...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Oh je ja....pa malo več pokaže tudi o tistih, ki to redno nabijajo že vrsto let. Saaaaltttyyy. :)

1081fbf587ca9584778335b69a34dd36.png

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.222
1.366
113
Nevem kako ste lahko taki lenuhi, da se vam ne da dat smernika. Svasta. To je tako samoumevno, da sploh ne pomislim, da ga ne bi dal. Roka sama zdrsne. Potem pa se peljemo 90 in ena budala kar zacne bremzat na 10, ker bo zavijal ostro desno. Ti pa sanjaj, kaj mu dogaja.

oby

Fizikalc
20. jul 2008
383
130
43
Tko vidiš kdo je pri avtu kupoval feltne, kdo pa elektroniko... Od lane assista naprej jaz vedno dam žmigovc, ker se mi ne da s volanom tepst :)

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Meni je X4 tudi sedanji bil grd, potem se mi je pa črn polno opremljen kar prikupil. Je pa žalostno, ker je v njem manj prostora kot v kaki dvojki ali pa novi X1. :p

NA svetli barvi pridejo luči do izraza:

2018-bmw-x4-7.jpg

Ojoj, tole sem imel sam namen kupiti v prihajajočih mesecih. Je res tako malo prostoren? Toliko sem že v letih, da rabim nekaj višjega za ven stopit.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
LOL, nekdo je užaljen zaradi gold internet fore?

Če komu kaj pomaga: sam sem bil pred pol leta 99% odločen, da nabavim F31, pa sem si zadnji moment premislil. Smernike večinoma dajem, ne pa vedno. Tudi če bi nabavil BMW, bi jih verjetno dajal tako pogosto kot sicer. Ne morem pa z gotovostvo trditi, morda te potem dobi kakšen virus. :)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
LOL, nekdo je užaljen zaradi gold internet fore?

Če komu kaj pomaga: sam sem bil pred pol leta 99% odločen, da nabavim F31, pa sem si zadnji moment premislil. Smernike večinoma dajem, ne pa vedno. Tudi če bi nabavil BMW, bi jih verjetno dajal tako pogosto kot sicer. Ne morem pa z gotovostvo trditi, morda te potem dobi kakšen virus. :)

Sem nabavil F31 in moram priznat, da sem rocico za smernike nasel tam, kjer bi morala biti. Sem pricakoval po vsem napisanem, da moras v podmeni v idriveu it in pol ure klikati, da najdes vklop za smernike...

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Glede blinkerjev je resnica nekje vmes. Kakor ze vemo je vsakemu capcu je BMW sanjski avto, pri njih pa vemo na kaksnem nivoju je cestna kultura. Po drugi strani je pa tudi res da je folk bolj pozoren na nekoga pred sabo v BMW-ju kot pa na nekoga v Peugeotu in ce tip v Peugeotu ne da zmigavcev folk sploh ne opazi tega, ce pa zmigavca ne da nekdo v bmw-ju je pa takoj:" lej ga prepotentneza v BMW-ju".

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ne, ni splošna znanost, da smo bmwjaši nekulturni vozniki. Mečka mi ni nikoli pasala, 15 let sem vozil Audije, vseeno pa mi je postal BMW klasa zase. Čisto subjektivno, na podlagi preteklih izkušenj.

Sedaj bi rad nekaj višjega in gledam za X4. Kolega ima Sportage-ja, ki je super avto, ampak za enega izmed zadnjih sem pripravljen dati 40 tisoč zza BMW-ja.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Saj ma Audi tud stereotip da se lepjo drugim na odbijač. Vozim Audi in BMW pa se nimam problemov z enim ali drugim.

Kar se tiče blinkerjev mam pa čist mešane izkušnje je pa res da pri prehitevanju so to vedno taki "premium" avtomobili, ker se druge znamke vlačijo kot smrkelj po Slo cestah brez kake logike. V križiščih ipd. pa sploh nisem opazil kakega pogostega manjka blinkanja, ponavadi je to prehitevanje, ko "žrtvam" pade krona iz glave in so potem cel dan salty. :)

Bolj grozno je gledat te invalide parkirat na invalidih, to mi je skrajno neumno. Zdaj majo parkplace za družine pa tiste nafilajo.