Novi BMW 3

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.280
113
za šankom
Prednji odbijač me je spomnil na novega civica.
a je kaka slika kakšen bo 318D, vejetno bolj zeh kot 330i na sliki

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Res ste carji s temi iskanji podobnosti. Seveda, če je tok avtov na cesti, da bo veliko avtov imelo dele, ki bodo mogoče malo podobni kateremu drugemu, samo tole onaniranje, na to da ste našli, da ima desni žmigavec podoben Moskviču je pa že malo smešno.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Res ste carji s temi iskanji podobnosti. Seveda, če je tok avtov na cesti, da bo veliko avtov imelo dele, ki bodo mogoče malo podobni kateremu drugemu, samo tole onaniranje, na to da ste našli, da ima desni žmigavec podoben Moskviču je pa že malo smešno.
Ko se gre za japonce ali korejce, je takšno iskanje podrobnosti nekaj normalnega, sedaj, ko se pa piše o bemfli, je pa smešno... :rolleyes:

Je pa za bemflo tole na slikah eno veliko skropucalo. Kot da bi ga zdizajniral kak faliran študent...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Ko se gre za japonce ali korejce, je takšno iskanje podrobnosti nekaj normalnega, sedaj, ko se pa piše o bemfli, je pa smešno... :rolleyes:

Je pa za bemflo tole na slikah eno veliko skropucalo. Kot da bi ga zdizajniral kak faliran študent...

Gre se za to, da če pogledaš katerikoli avto, o katerem je bila tema na alterju, je polovica komentarjev: podoben je: golfu, Kii, Renaultu, kumkvatu, korenčku,... Ful mam filing, da tovarne brezveze plačujejo dizajnerjem miljone in miljone. Na alterju bi dal razpis pa bi novo bemflo naredu tko da bi vzel nos od Moskviča, rit od S-klase, umes pa enga Range Roverja, problem rešen.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Recimo novi P 508 je oblikovno nekaj čisto drugega od tega BMW polizdelka...

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
bmw_x4_xdrive30i-011.jpg

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Sam se Audi se manjka s tako kravco, da bo eksplozija neuporabnosti na nasih cestah cez pet let. :) Al bo prej Skoda razturila s svojim dzipkupejem? :)

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova