Ciljna skupina: osebe z veliko denarja in malo okusaCitat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
...Ni ravno presežek, je pa sigurno lepši od Audija. Pa vsaj zgleda kot nek ženski kjut avtoček, tale Audi pa ni ničemur podoben, sploh si ne znam predstavljati za kakšno ciljno skupino je tole narejeno.
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
No, to pa tud mene zanima ...
ON: dvojka je bla res oblikovno mimosun, ne rečem, da ne. Česar pa ne gre očitati enici.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ne, ne motiš se in prosim, da ne klatiš neumnosti. Brgo že ve kaj piše.
Audi je v zadnjih 15-20ih letih na trg plasiral same mimosune.
ja štiber, kdo?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...audi očitno ne zna narediti spodobnega majhnega avta, že a2 je bil totalni fail...sicer se pa ve, kdo pri nas predvsem kupuje audije, sam okej, to je že druga tema.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sprašujem se na podlagi česa fabrika sploh še lahko posluje, če je od 15 do 20 let izdelovala same mimosune. Res me zanima katera lizing hiša še plačuje Audiju da le ta lahko obratuje.
Citat:
Ne, ne motiš se in prosim, da ne klatiš neumnosti. Brgo že ve kaj piše.
Audi je v zadnjih 15-20ih letih na trg plasiral same mimosune.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Predvsem tisti, ki tako kompenzirajo manjko na kakšnem drugem področju.
Citat:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sprašujem se na podlagi česa fabrika sploh še lahko posluje, če je od 15 do 20 let izdelovala same mimosune. Res me zanima katera lizing hiša še plačuje Audiju da le ta lahko obratuje.
Ja sej to tudi meni ni jasno. Vidiš, istih misli sva. Jaz sumim da direktor Audija Merklovo poriva, zato, da lahko firma še glavo nad vodo drži.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Imaš konfigurator na audi.si, pa poglej pod serijsko opremo in kaj vse je treba doplačati za dodatno opremo. V glavnem pod 20.000€ nimaš kaj praskati.
Citat:
Uporabnik deedee pravi:
Pri nekaterih znamkah bi moral doplacat, da ti klimo ven vzmenjo.
Ne gre mi v racun, da je dan danes mozno dobit avto brez klime oz. jo je treba doplacat.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi: A1 dvomim da bi rad bil kak konkurent, prej pol bmwjevi enkici, katere so
poplavljene na cesti z "UŽITEK V VOŽNJI" nalepkami na bokih.