Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja ni, minija ze dobis za 12500
pa vsaj zgleda, tale A1 je vizuelno obupn. ampak za frače očitno dovolj dobro.
Ja minija dobiš za te dinare zdaj, ko delajo to akcijo ko je prišel A1 na trg. Čeprav se nebi strinjal kot pravijo da bi naj bil
minijev konkurent, miniji so na policah že skoraj 10 let, in 09 rabljen kuper ima ceno okol 21k, nov "special edition" ki nima
ničesar razen mišn kontrola ki je brezvezen pa stane 26k. Za 10 let star model? Bodi resen, ja se "zgleda" ampak bo čas za
nov model, katerega pa seveda še nebo lep čas. A1 dvomim da bi rad bil kak konkurent, prej pol bmwjevi enkici, katere so
poplavljene na cesti z "UŽITEK V VOŽNJI" nalepkami na bokih.
Sem pred debelim tednom dvignil telefon in bi ga naj ta vikend dobil, sem predtem imel 116 in 116d, in me prav zanima kaj si
je audi zmislil novega headup displej iz armature je sigurno bombastičen, katerega pri enkicah (brez ubijalske 7k opreme)
ni.
Se bom odvozil pa napisal eno subjektivno mnenje, ampak že zdaj mislim da je A1 boljši, nenazadnje na na trg prišepal koliko,
skor 4 leta kasneje, kar je bilo dovolj časa da so ga naredili boljše kot bawarci. Je pa mi vizuelno kot (A1 in) 116 klasičen gayride.