Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Glede na videno v ZDA pa nekatere abortirajo kot da bi to bilo kontracepcija. Pa se še hvalijo po družbenih omrežjih, čeprav se ima precej drugih možnosti in kombinacij le-teh preden bi bil potreben splav.
To nima popolnoma nobene veze s splavi v visoki nosečnosti, katerih slike uporabljajo fanatiki za doseganje svoje agende

• Všeč mi je
Reactions: sad in Matey

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.860
6.518
113
Se tudi pri nas najde kaka, ki ji je to kontracepcija. Ampak a misliš, da čaka do pozne nosečnosti, da ji še ves telešček zje*, preden najde cajt? Čim zve, čim prva menstra izostane... Tam ni kaj slikat. ne vem tudi, če bi pri takih šusih res bilo za vztrajati, da ima otroke.

To, kar je na teh fotkah, je pa povsem nekaj drugega. V svoji agendi se poslužujejo tudi slik, ko je tudi kaki jako želeni in težko pričakovan plod umrl v trebuhu mame. Potek in slike na koncu so povsem enake.

In tisti, ki izkoriščajo take slike za svojo agendo in se pasejo na dobesedno eni najhujših stisk, ki jih morata starša čez dati... to je tisto, kar ni diht in je do kraja perverzno.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
Ni res. Največja žalost je to da ženske splavljajo po tekočem traku. Ampak ta vaša woke agenda to podpira. In te slike kažejo realno sliko. Ne skrbi, tudi pri nas je bilo kar nekaj spontanih splavov celo pri petih mesecih. Zato dobro vem kakšne so ženske z veliko začetnico in ostale.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.260
1.516
113
Največja žalost je, da je čedalje več spontanih splavov. V reševanje tega problema usmerite energijo.

Ne razumem kdo je oškodovan, če se kdorkoli odloči za splav.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.260
1.516
113
Zakaj so potem polne sirotišnice oz. rejniške družine?

Jaz bi se drugače raje odločil za nadomestno nosečnost.

2. jul 2020
5.050
6.589
113
Zakaj so potem polne sirotišnice oz. rejniške družine?

Jaz bi se drugače raje odločil za nadomestno nosečnost.

Rejniška družina ni isto kot posvojitev. In še v rejniško družino ne dajo tako zlepa, saj gre otrok v prvi fazi v oskrbo k bližnjim sorodnikom v kolikor imajo možnost. Pri nas dobiti otroka za posvojitev je skoraj nemogoče, zato se posvaja iz vzhodne evrope, centralne azije ali afrike.

Nadomestna nosečnost? Kje? V EU je prepovedana kolikor vem, zato se najema reveže iz vzhodne evrope. In še tu se cene gibajo za ranga eCorse v kolikor nočeš najeti prve narkomanke.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.860
6.518
113
Ni res. Največja žalost je to da ženske splavljajo po tekočem traku. Ampak ta vaša woke agenda to podpira. In te slike kažejo realno sliko. Ne skrbi, tudi pri nas je bilo kar nekaj spontanih splavov celo pri petih mesecih. Zato dobro vem kakšne so ženske z veliko začetnico in ostale.

Ta slika kaze predvsem hinavsko drzo in pritlehnost tistih, ki tulijo kaj vse je sveto, pa jim ni nic sveto! Ta slika je zloraba, ne realnost. Ko zenska oziroma par pride do te tocke, je bil otrok želen.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in sad

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Rejniška družina ni isto kot posvojitev. In še v rejniško družino ne dajo tako zlepa, saj gre otrok v prvi fazi v oskrbo k bližnjim sorodnikom v kolikor imajo možnost. Pri nas dobiti otroka za posvojitev je skoraj nemogoče, zato se posvaja iz vzhodne evrope, centralne azije ali afrike.
Dejansko. Kolega je šel v Gano po otroka.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.860
6.518
113
Je nujno! Kar lahko poveste tudi tistim mamkam pred UKC, ki nalajajo vsako zensko, ki ven pride. Ce je s trebuhom, se sooca s stisko, ki ji ni para in ko je na tleh, jo ta gamad brezdelna se zbrca. Tudi tiste brez trebuha... Jih "osvescajo" o splavu, ko se ona vraca z ne vem koliko napumpanimi hormoni in ne vem katerim neuspelim IVFom.

Vse tiste, ki splavijo po svoji izbiri in vam gredo v nos, vam uidejo, ker jim to ne pise sredi čela in jim tudi ni treba v LJ hodit, potem se pac "zadovoljite" s temi zenskami in takim slikam. Ker cilj opravicuje sredstva...

Ce me samo to dela woke, pol pa sem. Je ni zmerljivke, zaradi katere bi se v tej temi nazaj potegnila.

P.s.Saj se ve, da to vprašanje nima kaj delati v tej temi in cetudi ga hočeš ti in tvoji somisljeniki notri zvleci. Na varianto, ce se ne strinjas, si pa woke... Eh...