Ni krize. 44 let star (Diplo), ona pa 31 in že precej znucana.baje še emily ratajkowski brusi po novem enga alfa samca starejšega, ampak mi je padel iz glave.... nekje zasledil novico...
Frajer pač.
Ni krize. 44 let star (Diplo), ona pa 31 in že precej znucana.baje še emily ratajkowski brusi po novem enga alfa samca starejšega, ampak mi je padel iz glave.... nekje zasledil novico...
Frajer pač.
brad pitt madafaka... točno...vedel sem da je en high profile. car. šolski primer. sicer pa z njo ne bo igral šaha....Ni krize. 44 let star (Diplo), ona pa 31 in že precej znucana.
Oni kekec je bil mož 4 leta in verjamem, da jo je imel poln kufer. Sicer pa se tam naskakujejo kot zajci ne glede na medsebojne "statuse". Je čisto preveč ponudbe in povpraševanja.brad pitt madafaka... točno...vedel sem da je en high profile. car. šolski primer. sicer pa z njo ne bo igral šaha....
oni kekec je pa baje skočil čez plot in se moral julija poslovit.
Zaradi celibata.Celibat je ok, problem so pedri v cerkvi.
Lepo bi se porocali s predporocno pogodbo, da se ne bi Vatikan bal delitve premozenja. Itak si je to izmislil en blesav papez v 10. stoletju (ali tu nekje).Celibat je imho eden večjih failov za duhovščino, prav nobene koristi ni od tega ampak samo problemi v raznoraznih oblikah.
He He.Lepo bi se porocali s predporocno pogodbo, da se ne bi Vatikan bal delitve premozenja. Itak si je to izmislil en blesav papez v 10. stoletju (ali tu nekje).
good pointHe He.
Nisem vedel, da žena lahko podeduje del firme v kateri delam!!