Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Res je. Če plačuješ in podpiraš anti lgtb politiko, potem ne moreš zahtevati prijazne reakcije od lgtb osebja.

Sicer bedasta in neprofesionalna reakcija

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.992
10.745
113
kod Džej-Zija
Ni brez razloga transpopulacija izjemno suicidalna in nagnjena k psihičnim obolenjem. Čustvene zmedenosti v hormonsko ponorelih najstniških letih ne bi smela nobena ideologija zlorabit za svojo agendo. Tale pohabljanja mladostnikov niso nič drugega kot izjemna zloraba, nemalokrat na Zahodu celo podprta s strani države.

Ti mladostniki bi rabili psihološko in psihiatrično podporo, ne pa pohabljenja genitalij in uničevanja hormonskega ravnovesja. Sem prepričan, da se bo na tole čez nekaj desetletij gledalo kot na zelo temno obdobje z zgodovini in se bojo zahtevala opravičila in povračila.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Te nove generacije, .... na redditu me za karkoli downvovtajo.

To je skos slabše....

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.523
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net

1670792302811.png

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ni brez razloga transpopulacija izjemno suicidalna in nagnjena k psihičnim obolenjem. Čustvene zmedenosti v hormonsko ponorelih najstniških letih ne bi smela nobena ideologija zlorabit za svojo agendo. Tale pohabljanja mladostnikov niso nič drugega kot izjemna zloraba, nemalokrat na Zahodu celo podprta s strani države.

Ti mladostniki bi rabili psihološko in psihiatrično podporo, ne pa pohabljenja genitalij in uničevanja hormonskega ravnovesja. Sem prepričan, da se bo na tole čez nekaj desetletij gledalo kot na zelo temno obdobje z zgodovini in se bojo zahtevala opravičila in povračila.
Kakšno psihično obolenje je pa imel tisti poveljnik Gasilcev ali CZ, ki je bil zelo dejaven pri požaru na Krasu in se je dal pri 40 letih predelati v žensko?