- visoko sedenje je meni osebno plus
- visoko sedenje je velik plus, ko se moram stegovati čez pol avtomobila, da otroke pripnem
- sploh imam unega na sredini kam za dati
- všeč mi je bistveno bolj tudi za pogledati, kot rečeno, čakala 15 let, da je tole malo k nam prišlo, da ima človek kaj za izbirati
- niso vsi samo napihnjene žabe eni dejansko imajo kar nekaj prostora notri in kufre večje od karavanov. To je bil point tudi hermanna, če bi vse besede v stavku prebral. Ker nekako se vlece neka rdeča nit tu na forumu, da nimajo niti K od kufra...
- najbrž se kaj...
Slabosti. Kakršnakoli prednost limuzin je pa meni ušla, razen najbrž da res manj porabijo. Tistih par deci na 100km z veseljem plačam. Gume, če so večje, so tudi bržkone nekaj dražje. Druga je pa cenovna politika, ker so pač in. Pa pač nekaj več stroškov spet to za seboj potegne... Ampak to se vse vse vrti samo okoli denarja.
Vsakemu svoje, pač trenutno je tako, da več ljudi vidi več prednosti v SUV kot pa v čem drugem. Vsaj glede na to, kaj se zadnje čase po cesti vozi. Tako pač je. Pa kaj pol. Se vedno nima nobeden pištole na glavi, da ga mora kupiti tudi sam.