Nova Toyota Avensis

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Tastara avensis mi je bla kul sploh v kombinaciji z 177 dizlom

Jap, včeraj prišel z dopusta. Poraba 6l
cheer.gif

Lp

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kot voznik Toyote Avensis letnik 2001, mi je seveda tudi ta zelo všečna.
smile-1.gif

volan je pa meni prav carski, edino ni mi jasno - ta velik ekran, ki je videti noter - verjetno bo prišel zraven samo s top opremo, kako pa bo izgledala sredinska konzola pri slabših opremah?

ker vem, da vrstnice moje Toyote imajo pri slabši opremi full grdo sredinsko konzolo, moja ima pa full lepšo (radio z BC-jem in klima, ne vem pa iz glave, katera oprema je to).

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Po moje bo različica s slabšo opremo kot je zdajšnji avensis s polno opremo (sol). Po moje, da ne bo več vrtljivih gumbkov. Če pa bodo to še montirali not pa hvala lepa.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Lepa je. Sedanji Avensis mi je grd. Drugače bi si ga nabavil, ampak je pregrd. Tole pa je že bolj privlačno. Počakajmo pa dve leti, da odpravijo začetne napake.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Tastara avensis mi je bla kul sploh v kombinaciji z 177 dizlom

Jap, včeraj prišel z dopusta. Poraba 6l
cheer.gif

Lp

Mogoče tega ne veš in te bo negativno presenetilo, ampak.
Pri D-CAT toyotinih dizlih je na avspuhu gor še en del, ki nimam pojma kako se imenuje, ampak ga je potrebno zamenjati pri nekje 150k km. Cena: ~2000€.
frown-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V živo od zadaj ni ravno lepotec (milo povedano). In merilniki so tudi malo predpotopni ...

Kdaj pa je Toyota delala lepotce?

Merilniki, pa so za razliko od mnogih pregledni.
cheer.gif

Lp

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
A jo je že kdo vozil? Mnenja?

Jaz sem ga samo videl pa moram reči, da me je ta nova različica bolj kot ne razočarala. Pač malenkosti, ki so me zmotile (isti ključ kot pri predhodniku, za dviganje pokrova motorja ima še vedno "palčko" namesto plinske, )... Generalno gledano je še vedno dober avto, vendar šparajo na čudnih mestih...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Vozil 2.0 dizla. Motorju se pozna, da ima piezo šobe zalo lešpe teče, tudi pospeški so boljši kot pri starem z isto močjo.

Pelje se bolj trdo, kot stari model, ni pa drvarnica kot npr. Maz6.
Avto je zelo tih.

Cene so navili v nebo in če ne bo vsaj 25% off, ga ne kupim. Gledam D-cat executive.

Lp

gali

Pripravnik
17. sep 2007
128
10
18
Cene so res navili v nebo, se strinjam z Jonny77, da ga ne kupim z manj kot 25% popusta.

Pogresam karavansko izvedbo z 1.6 motorjem. Pri 1.6l motorju spet manjka VSC!

Kdaj se bo Toyota naucila, da je taksna ponudba v danasnjih casih za avto srednjega razreda nespodobna?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
A ni 1.6 motor za takšno kravo malo preslab? Ne vem... Meni se še 150hp za takšen avto zdi skoraj premalo.
Kakorkoli... Če vzameš močnejši motor, lahko vzameš tudi več opreme... Tak sistem imajo pri Toyoti že od skos
smile-1.gif