Citat:
Uporabnik eazy pravi:
. Patriotov prispevek je nebuloze nekega jolbeta ,ki naj bi nekaj nekje slisal... nekoc... za sankom....
.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
. Tudi sam sem nekaj casa prezivel v domu in nihce mi nicesar ni "zagotovil".
Priporočam, da si prebereš, kaj je malo višje napisal tvoj soimenjak.Citat:
Uporabnik eazy pravi:Zagotovo bos opazil da nisem govoril o Sloveniji ampak o celoti
Repliciral sem na "perspektivo".Citat:
Slovenije je v tistih casih imala perspektivo, danes je nima vec.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Delavci iz juga so se priseljevali izključno zaradi "zakona" bratstva in enotnosti....
Če si bral patriotov prispevek.....referent za zabave in pogrebe....refernt za ono i ovo....
No tud referent za družbeni standard je obstajal.......vsaj v Iskri so ga mel...
Njegova naloga je bla da "južnakom" ki so bili poslani iz juga ( ja poslani ker je mogla vsaka država sprejet določeno kvoto bosancev...srbov...makedonata....šiptarjev itd...) tukaj zagotovi prosto stanovanje
Če je bil "ta južn" sam je dobil garsonjero......kvadratni metri so bili zakonsko določeni.......če poročen dvosobno stanovanje.....z družino 3 sobno...itd....kvadrati so se zakonsko večal glede na njegov zakonski status
Zato je pršu sm bosanc......dubu garsonjero......ugotovu da če bi mel fato da bi mel boljši flat......šu u bosno nazaj se poroču z fato...dubu boljši flat (zakon mu je to omogočal)....naštepal froce in dubu še bolšga
Tud zato smo propadl...zarad takih zakonov in miselnosti folka ki je to 105% izkoriščal
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:. Ko je prišla kaka nova tranša državne pomoči, so se zaslužni upokojili in dobili odpravnine. Med mojimi sodelavci v TAM-u skoraj ni bilo ljudi iz ostale Jugoslavije, je bil pa velik delež žena oficirjev JLA (no, tudi bivših žena). Seveda pa je bilo to od oddelka do oddelka
različno.
Citat:
Tko da ko razmisljas...gledas SLO podzemlje...vedno bolj so ti ocitne slovensko-srbske naveze...
Mogoce prevec razmisljam?
Citat:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:. Ko je prišla kaka nova tranša državne pomoči, so se zaslužni upokojili in dobili odpravnine. Med mojimi sodelavci v TAM-u skoraj ni bilo ljudi iz ostale Jugoslavije, je bil pa velik delež žena oficirjev JLA (no, tudi bivših žena). Seveda pa je bilo to od oddelka do oddelka
različno.
V iskri je blo "podobno"
Ko je prislo do odpuscanj (po osamosvojitvi ze) so mela braca vedno protekcijo....v smislu vi (slovenci) ste domacini...se boste ze znajdl...
Adria nima prvega razreda. Gledal si biznis. Pa bistvo biznis karte na teh kratkih letih je drugje, ne v zicih in futru ...Citat:
Uporabnik Abraham pravi: in sem lahko spremljal razliko med ekonomik in first