Nova sezona X-Files

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
5 del je bil res shit, vse skupaj delovalo bolj kot zajebancija, kot kaj drugega. Ker je samo 6 delov, bi se lahko bolj potrudili.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Naj gre rajs nove dogodivscine Hanka Moodya posnet. Ker je vrhunsko!
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Na srečo zadnji del omogoča nadaljevanje, tako da upanje ostaja.

Me tudi ne bi motilo, če bi nadaljevali z mulcoma, ker me tako "novi" mulder kot scully nista prepričala. Mulder je preveč hanka, scully pa niti ne vem kaj me moti, ampak me moti vse okoli nje
smile-1.gif

Pogrešam pa takšne serije, sci-fi alien, ipd tematiko, seveda nekaj relativno "normalnega", ne recimo agents of shield ali pa podobno kjer so neki superjunaki not, to mi je crap
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kot obozevalec serije sem nad 10. mini sezono razocaran, posneta je v stilu teh novih "superhero", "crime" nadaljevank. vse skup deluje precej plasticno. dialogi bruh, igranje bruhbruh, popolnoma brez kemije, zgodbe butaste. se najboljsa je bila parodija na m.o.t.w.

x filesi so res odlicni vse do konca "sindikata" (1-6 sezona), vkljucno s prvim filmom. tudi kasneje v 7. sezoni je se kr nekaj zelo dobrih (must see) m.o.t.w. V 8. in 9. sezoni duchovnyja ni, gillian igra se slabse kot zdaj (ze od 6. sezone deluje popolnoma nezainteresirano, z izjemo obcasnih prebliskov), robert patrick je sicer suveren (8. in 9.), vendar ni vec to to, obcasni m.o.t.w so ok. mitologija od 7. sezone je crap.

Nazadnje urejeno:

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Je kje kakšen seznmam kateri deli so še podobni tem bolj komičnim kot je 3 del v 10 sezoni

Mulder and Scully Meet the Were-Monster