Nova Honda Civic

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.743
5.902
113
Zgleda mi migrena ne uide. V primeru Honde bi me zadela vsako jutro ko bi stopil na dvorišče, v sedanjem primeru pa me bo zaradi obiskov servisov: evropska jetra press.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
tale zgoraj že nima tega motorja
smile-1.gif

Ne ta ima 75 konjev !! Je treba dat gas do blokade,da lahko spelješ
cheer.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Moraš bit pa precej mlad, da si se odloču kupovat Hondo in Toyoto na podlagi izgleda
hysterical-1.gif

Izgled je samo ena od ne toliko pomebnih stvari. Vzdržljivost,nepokvarljivost,uporabnost,lega na cesti,dober menjalnik,majhna poraba,ekologija itd.

Sam ne boš verjel tega Honda sploh nima je totalen sekret.

1X sklopka 270km,230km hladilnik 170km kompresor klime !! Ostalo redni servis ! Deli se sploh ne dobijo v pekarni,razen,če greš v prvo trgovina z avto deli,cene so 5 x dražje od nemcev ,če verjameš v palčke !

Najbolj pokvarljiv avto na svetu Honda jazz !! Totalen sekret,stalno moraš vsak mesec na tankštel,vsako leto na servis in zmeraj menjajo olje ! Ima posebno olje iz jap. 50 eur liter ! Prtljažnik je tako majhen da niti trupla ne moraš not zbasat. Zadnji zici so serijsko odlomljeni in se sedalni del kar dvigne gor in pozabili so na podnu narest izboklino,ker je kar raven poden,namreč zajejbal so in dali tank pod prednje zice
rolleyes-1.gif

Skratka,ker niste vozili ali imeli Honde ne veste kak sekret od sekreta je ta znamka!
grims-1.gif

Avto je full dolgpčasen ,zmeraj ko obrneš ključ naredi ggggrrrrrrruuum
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Renault, Mercedes, Bmw in Opel.

Dobri dobri avti !! Renault sploh ko vidiš cene rabljenih,full držijo cene ! Mercedes itak dela 1.miljon km ! Opel kolica top šit odličen za v nedeljo k maši ! Bmw odlično samo tankaš,baje da ima najbolši stereo sistem od vseh !

Mercede višek tehnologije in dizajna,samo poglejte te okrogle luči https://www.google.si/search?s...XtGXbFm-_yFM%3A

Renault flience zares lep avto,da ga samo gledaš https://www.google.si/search?s...aaEJuD4oHIpM%3A

Opel zmeraj ko jo vidim na cesti se je ne moram nagledati,kot rit od sexsi bejbe https://www.google.si/search?s..._qQ-gy5tM1HM%3A

Pri BMW mi je pa sploh všeč ker je odličen avto za ženske,ker ima okrogle gumbe kot pri šporgetu in ga takoj abvladajo,tudi drugega ne morajo zgrešit ker ima samo dva https://www.google.si/search?s...s7Mhvx0eZITM%3A

Pa še lesene dodatke,da se hitreje vžge!! Mislim,da gori,ne motor !
cheer.gif
https://www.google.si/search?s...FN86tmjPG8BM%3A

Če mogoče niste vedeli se kar večkrat vžigajo
hysterical-1.gif

https://www.google.si/search?s...FN86tmjPG8BM%3A

Nazadnje urejeno:

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Ko lih omenjaš bmw.. sodelavec je kupil rabljeno škodo fabio s katero se vozi, ko ima bemflo x5 na servisu.
grin1.gif
brez heca. Na zadnje je imel "low riderja", mu je meh zadaj spustil... haha...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Ko lih omenjaš bmw.. sodelavec je kupil rabljeno škodo fabio s katero se vozi, ko ima bemflo x5 na servisu.
grin1.gif
brez heca. Na zadnje je imel "low riderja", mu je meh zadaj spustil... haha...

Pa to BMW
crazy1.gif

Zakaj ne kupi dva? Aja ne bo nič bolš
hysterical-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Zgleda mi migrena ne uide. V primeru Honde bi me zadela vsako jutro ko bi stopil na dvorišče, v sedanjem primeru pa me bo zaradi obiskov servisov: evropska jetra press.
Ego je treba spremenit,največjega imajo z mercedezi,potem BMW,nato VW,Opel kolica. Kdor ima japončka je totalen faliranec,ki ga je kupil,ker ima najbližji servis ali avtobusno postajo. Sigurno ga je nekdo nategnil,ker ima kaj od tega ! Japonc nima duše,rjavijo ko satan,barva zbledi,deli dragi in jih ne dobiš !
pozdrav.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Navor izracunas iz konjev in vrtljajev, kar pa pride preko menjalnika na kolesa je spet cisto tretja zgodba.
smile-1.gif

Kaj smo se do sedaj naucili.....po moje to, kar je rekel Clarkson, da enkrat v zivljenju moras imeti Alfo.
smile-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.743
5.902
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ego je treba spremenit,največjega imajo z mercedezi,potem BMW,nato VW,Opel kolica. Kdor ima japončka je totalen faliranec,ki ga je kupil,ker ima najbližji servis ali avtobusno postajo. Sigurno ga je nekdo nategnil,ker ima kaj od tega ! Japonc nima duše,rjavijo ko satan,barva zbledi,deli dragi in jih ne dobiš !
pozdrav.gif

Da nebo pomote. Čim bo en japonc ki mi bo všeč ga bom kupil (no ko bo Opelica odslužila). Letos bi to bla Mazda 3 če bi imela kravana. Za 6tko pa ni dovolj šuškov. In ker v 11 letih nisem imel slabih izkušenj z prejšnjim Oplom, je prišel k hiši še en. Jebat ga. Mogoče sem naredil napako. Tako rad bi imel Hondo, predvsem iz stališča tako opevane zanesljivosti, pa če mi je grda. Ne morem si pomagat.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Men pa ni tolk slaba oblika bi se dalo navadit. je pa cenovno problem napram konkurenci. Če je pa toliko vzdržljiva, kot so bili stari modeli, pa ne vem. Mi je pa vedno bila všeč motorizacija pri hondah ni bilo turbin, motorji so bili varčni in vzdržljivi. Po več stotisoč kilometrih ni bilo mastnega motorja. Moj civic je 1994 je imel povprečno porabo 6,1liter na 100. Na relacije brez problema pod 6 litrov men se to še za danes ne zdi slabo. Mazda kasneje je žrla dober liter več pri podobnih konjih.

Zadnjih 20 let sem vozil rabljene japonske avte pa po mojih izkušnjah se niso tako slabo obnesli napram VW in AUDI-ji, ki so tudi bili pri hiši.
- Accorda 2.0 l.1992 sem prodal pri 340.000 kilometrih s prvo sklopko razen premnikov za katere sem dal 12€ nisem menjal nič(redni servisi so seveda bili).
- Civic 1994 sem prodal z 290.000 km sklopko sem menjal prvič pri 270.000 km cena celih 50€ za sklopko koš in potisni ležaj za NOVO, menjal sem še hladilnik(60€) + redni servisi kaj drugega ni bilo
- Mazda 323F 1997 je letos šla pa razen rje ni bilo nobenih problemov do 260.000km, ko sem jo prodal mi je pa sklopka šla prvič pri 150.000. Velik servis na 210 km me je stal 220€.
- Imam še primero 1999 ki tud zlepa ne crkne, menjal do sedaj samo zavorno čeljust zadaj levo avto ima 282.000 prevoženih na mogoče kaj podlage glede na to da je prišel iz italije eno leto star.
Od letos sem prvič v Fordu Mondeotu 2012 bomo vidli kolk dolgo bo to šlo. Dvomim, da toliko brez težav kot moj prvi ACCORD.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Honda civic vti l 92 1.6 160km Integra 1.8 190KM S2000 2.0 240KM
cheer.gif

Super, zdaj pa še navor pripiši.
hysterical-1.gif

A na kolesu ?? Kar je edino pomembno.

In ne na gredi in 2 krat daljša prestavna razmerja.....dizli.....

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Honda civic vti l 92 1.6 160km Integra 1.8 190KM S2000 2.0 240KM
cheer.gif

Super, zdaj pa še navor pripiši.
hysterical-1.gif

A na kolesu ?? Kar je edino pomembno.

In ne na gredi in 2 krat daljša prestavna razmerja.....dizli.....

Ja naredili so en test glede navora in kako se dejansko obnese na cesti ob točno določenih obratih in začetni hitrosti !

Ne boste verjeli Integra 1.8 190 KM je posekala konkurenco !!

Skratka pametujete 100 na uro in nikoli imeli kakšno Hondo. Same gostilniške debate in to pa je res žalostno ob današnji dobi interneta medijev,da ste nekateri tako nerazgledani !

Imaš paæ določene firme ki so dosegle marsikaj ali izdelujejo odlične avtomobile ! Ampak nekateri ste res zabiti v glavi !!

Takih primerov kot ima ermej je zelo veliko,tudi jaz lahko kaj konkretno napišem,samo med tako nerazgledano egoistično družbo je nesmiselno.