Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kje so zlati časi Vseveda in superiornosti mazde!
mx3 a ne?
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kje so zlati časi Vseveda in superiornosti mazde!
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
No, ker smo že ravno pri Hondi. nekaj časa nazaj sem razmišljal o nakupu kravana in medtemi sem si ogledoval tudi Hondo Civic. Cena se mi zdi ok, prostornost je med boljšimi v razredu, tako da nisem ravno našel velikih pomankljivosti. Pa vseeno, zanima me, kaj recimo manjka temu avtu v primerjavi zcenovno primerljivimi karavani (Astra, Auris, Golf...). To me resno zanima, ker še nisem izbral avta, saj se še nisem odločil. Kje je ta Honda civic tourer slabša od konkurence? Pa pustimo obliko. mene ne motiNa cestah jih je dejansko zelo malo, kar me res čudi. Je kriva le oblika?
http://honda.si/nova-vozila/civic-tourer/
http://www.avto.net/Ads/detail...rni%9Aka%20g...
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Problem je, da za isti denar kot civic karavan dobi ze passata karavan pa ga nihce ne bo zajebaval.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Sej si dober, ti kar uspeva zajebancija.Se malo.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A jazz sedaj ze ima serijsko polico ali pa rolo cez prtljaznik. Pred leti (ko sem kolebal med jazzom in merivo) vem da je to bilo na seznamu dodatne opreme in to ne ravno poceni.
In ja meriva je 8 let pri hiši, pa nic ne kaze da bi sla od hise. Ce bi bili problemi z njo, bi jo zapeljal v graben (ko je bila se kasko)
Zdaj pa ze dam tistih "50" evrov letno za kak del....
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Za 11 tisočakov ... ima vse kot veliki, samo brez odvečne elektronske krame.
A to si spet kje prebral na netu?Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Drugače pa POLO je popolnoma isti cenovni razred kot Jazz,samo nekateri ga spet ne marajo ali enega ali drugega.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Malo lima,malo žice evo opel kolice
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
fantje hvala vam,zopet se počutim 15 let mlajšega,namreč takrat sem nazadnje bral take retarde glede honde in nasprotnikov honde
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
fantje hvala vam,zopet se počutim 15 let mlajšega,namreč takrat sem nazadnje bral take retarde glede honde in nasprotnikov honde
To je to...mene tudi nostalgija daje ko to berem in sem bil do zdaj trdno preprican da so RetaRdi ze izomrli