Nova Honda Civic

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kaj nisi videl,pojdi malo nazaj po postih,če ti gre na bruhanje potem pa oprosti,nimam takega namena.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Jaz sem pa to veselo ugotavljal že cca. 13 let nazaj ob šraufanje neke B16A2.mašine
smile-1.gif
To je tista iz Jazza-a, ne?
evil.gif

Jp, to je blo to. Smo delal swap srčka v jazza iz tega stroja: KLIK
cheer.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Za 8 jurjev za primerjavo imaš že Dacio sandero, z klimo ESP, elektriko, itd, z 7 letnim jamstvom ali 100k km, kar letno znese 14,5 k km, da se pokrije jamstvo in kilometrina. Pa se lahk še baba na šiht vozi.
Pa ne moreš Dacie primerjat s Hondo, no.
uf-1.gif

Audija in morda Porša še, ne pa Dacie.
evil.gif

Nikakor ne primerjam Dacie z jazzom. Za razliko med nekim primerljivim vozilom (clio, polo, fabia, C3, corsa, ...) in jazzom si lahko še eno Dacio kupiš za 2. ali tretji avto. To primerjam.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Probat moram sake, ne vtec. Ker 8v-16v preklopna tehnologija ventilov me ne gane. Ne rečem, če bi šlo za spremenjene oz. podaljšane hode ventilov, tisto bi pa bilo nekaj drugega
evil.gif

Te moram razočarat,ker ima dejansko prav podalšane hode in ne mislim o podrobnosti,ker itak že preveč nabijam,tko da mal pogooglaj
cheer.gif

Ja no shit sherlock!
hysterical-1.gif

V štartu si pisal o vtecu pisal kot o preklopu delovanja zgolj dveh ventilov na vse štiri na cilinder ampak ne dvomim, da si kaj kmalu po tem pog00glal kako dejansko dela vtec. Jaz sem pa to veselo ugotavljal že cca. 13 let nazaj ob šraufanje neke B16A2mašine
smile-1.gif

Zajejbavaš aaaa ??
jezen.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Probat moram sake, ne vtec. Ker 8v-16v preklopna tehnologija ventilov me ne gane. Ne rečem, če bi šlo za spremenjene oz. podaljšane hode ventilov, tisto bi pa bilo nekaj drugega
evil.gif

Te moram razočarat,ker ima dejansko prav podalšane hode in ne mislim o podrobnosti,ker itak že preveč nabijam,tko da mal pogooglaj
cheer.gif

Ja no shit sherlock!
hysterical-1.gif

V štartu si pisal o vtecu pisal kot o preklopu delovanja zgolj dveh ventilov na vse štiri na cilinder ampak ne dvomim, da si kaj kmalu po tem pog00glal kako dejansko dela vtec. Jaz sem pa to veselo ugotavljal že cca. 13 let nazaj ob šraufanje neke B16A2mašine
smile-1.gif

Zajejbavaš aaaa ??
jezen.gif

Ja normalno, če pa tak honda fan kot si ti piše take fore o vtecu kot je vklapljanje in izklapljanje ventilov
grin1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Za 8 jurjev za primerjavo imaš že Dacio sandero, z klimo ESP, elektriko, itd, z 7 letnim jamstvom ali 100k km, kar letno znese 14,5 k km, da se pokrije jamstvo in kilometrina. Pa se lahk še baba na šiht vozi.
Pa ne moreš Dacie primerjat s Hondo, no.
uf-1.gif

Audija in morda Porša še, ne pa Dacie.
evil.gif

Nikakor ne primerjam Dacie z jazzom. Za razliko med nekim primerljivim vozilom (clio, polo, fabia, C3, corsa, ...) in jazzom si lahko še eno Dacio kupiš za 2. ali tretji avto. To primerjam.

To pa je živ dokaz,da glede debate o motorizacije ne pridemo nikamor. Tudi jaz verjamem,da ena Dacia lahko nekomu dobro služi in je tudi zadovoljen. Tudi vsaka generacija modelov se izbolšuje in tudi vse manj razlik je pri njih.

Predlagam da se tema zaklene in odpremo Dacio temo. Mislim,da prekaša vse nemce,tudi za ta denar dobiš 3 Dacie ! Lahko imaš komot 2 na servisu,itak te boli k,ker je v garanciji
smirk-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Dejmo lepo po vrsti, kot v vrtcu. Nihče ni neposredno primerjal Jazza in dacie. Primerljiv avto z Jazzom, recimo clio, polo, C3, itd košta spodobno opremljen kakih 13k. Honda stane 20k. In če si kupiš taki avto namesto Honde Jazz, ti ostane še skoraj za kako Dacio sandero. Dodaš jurja in si POLEG primerljivega vozila z Jazzom kupiš ŠE dacio. Kapiš? Pa maš 2 avta pr bajt, da se lahk še baba kam pelje, če greš z cliotom ali C3 na pir.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dejansko. Pa ne morš dat 20k za jazza no
aplauz.gif

Če bi bil to Jazz Type R Mugen Kazujoši Funaki Suzuka F1 edition, s Sennino sramno dlako, ulito v jantarjevo ročico menjalnika....pol ajde....

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dejansko. Pa ne morš dat 20k za jazza no
aplauz.gif

Če bi bil to Jazz Type R Mugen Kazujoši Funaki Suzuka F1 edition, s Sennino sramno dlako, ulito v jantarjevo ročico menjalnika....pol ajde....

Pojokcaj še malo čez polota,ko tud dobiš vsaj dve Dacie
grims-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Pusti ga ker ne razume, vidi samo hondo, sanja hondo. Poročil bo hondo, ker nobena druga ne bo pripravljena poslušat 24 ur na dan kako je honda superiorna.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.736
113
Ampak ne mores biti Hondablind in ne imeti pojma kako vtec deluje in kicka. Blasfemija.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
A ste se dej usrali?? Moje pisanje me je spodbudilo zaradi posmehovanja do znamke! Dal sem vam popolnoma vse dokaze !

Sedaj pa ste šli na drug nivo,da sem usekanec na Hondo in mi ni pomoči.

Fantje naj vam delajo francozi in germani,ampak sory Honda vseeno ni tisto kar se vi predstavljate in japonski narod ni glih bav bav.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
hahahahaaa ECOTEC od Opelice je pa žal nekaj popolnoma drugega hahaha.

Izgleda da bo treba spet razlagati in poučevati,sicer sem vam že napisal.

Najprej je imela Honda z Senno,potem odkupil BMW in poimenoval VANOS,ampak se kvari
smile-1.gif
pol neki Reno,ampak Opelica hahahaha.

Evo od Hande civik uživajte https://www.youtube.com/watch?v=SBZLch1gy_M

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

fantje hvala vam,zopet se počutim 15 let mlajšega,namreč takrat sem nazadnje bral take retarde glede honde in nasprotnikov honde