Citat:
Uporabnik mtl pravi:
To je tista iz Jazza-a, ne?Citat:
Uporabnik Matey pravi:Jaz sem pa to veselo ugotavljal že cca. 13 let nazaj ob šraufanje neke B16A2.mašine
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa ne moreš Dacie primerjat s Hondo, no.Citat:
Uporabnik map pravi:
Za 8 jurjev za primerjavo imaš že Dacio sandero, z klimo ESP, elektriko, itd, z 7 letnim jamstvom ali 100k km, kar letno znese 14,5 k km, da se pokrije jamstvo in kilometrina. Pa se lahk še baba na šiht vozi.
Audija in morda Porša še, ne pa Dacie.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Probat moram sake, ne vtec. Ker 8v-16v preklopna tehnologija ventilov me ne gane. Ne rečem, če bi šlo za spremenjene oz. podaljšane hode ventilov, tisto bi pa bilo nekaj drugega
Te moram razočarat,ker ima dejansko prav podalšane hode in ne mislim o podrobnosti,ker itak že preveč nabijam,tko da mal pogooglaj
Ja no shit sherlock!
V štartu si pisal o vtecu pisal kot o preklopu delovanja zgolj dveh ventilov na vse štiri na cilinder ampak ne dvomim, da si kaj kmalu po tem pog00glal kako dejansko dela vtec. Jaz sem pa to veselo ugotavljal že cca. 13 let nazaj ob šraufanje neke B16A2mašine
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Probat moram sake, ne vtec. Ker 8v-16v preklopna tehnologija ventilov me ne gane. Ne rečem, če bi šlo za spremenjene oz. podaljšane hode ventilov, tisto bi pa bilo nekaj drugega
Te moram razočarat,ker ima dejansko prav podalšane hode in ne mislim o podrobnosti,ker itak že preveč nabijam,tko da mal pogooglaj
Ja no shit sherlock!
V štartu si pisal o vtecu pisal kot o preklopu delovanja zgolj dveh ventilov na vse štiri na cilinder ampak ne dvomim, da si kaj kmalu po tem pog00glal kako dejansko dela vtec. Jaz sem pa to veselo ugotavljal že cca. 13 let nazaj ob šraufanje neke B16A2mašine
Zajejbavaš aaaa ??
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa ne moreš Dacie primerjat s Hondo, no.Citat:
Uporabnik map pravi:
Za 8 jurjev za primerjavo imaš že Dacio sandero, z klimo ESP, elektriko, itd, z 7 letnim jamstvom ali 100k km, kar letno znese 14,5 k km, da se pokrije jamstvo in kilometrina. Pa se lahk še baba na šiht vozi.
Audija in morda Porša še, ne pa Dacie.
Nikakor ne primerjam Dacie z jazzom. Za razliko med nekim primerljivim vozilom (clio, polo, fabia, C3, corsa, ...) in jazzom si lahko še eno Dacio kupiš za 2. ali tretji avto. To primerjam.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dejansko. Pa ne morš dat 20k za jazza no
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dejansko. Pa ne morš dat 20k za jazza no
Če bi bil to Jazz Type R Mugen Kazujoši Funaki Suzuka F1 edition, s Sennino sramno dlako, ulito v jantarjevo ročico menjalnika....pol ajde....