nova bmw 7 uglj gravž

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj raje ne bom komentiral tak retardiran post..
smirk-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
V čem je BMW boljši od konkurentov? Recimo primer BMW 7 vs. Audi A8? Ali morda Merc. S, Lexus LS?

Poglej si malo tehnološki vidik kaj ti nudi novi sibner. Predvsem pa kvaliteto ki se ne kvari non stop kot Mercedes S . Kolegi vsi jamrajo cez zadnje generacije S in E klas , na servisu so z vsemi mehaniki ze na "TI." Je pa reakcija publike pri S u vsekakor večja kot pri 7 , saj S zgleda predsedniško brez konkurence. Kar se tiče voznih lastnosti in tehnologije pa je BMW daleč spredaj , edini ki bi ga postavu blizu je Lexus LS . Ampak LS nima normalnih motorjev noter ampak same pozrešne.

preberi si v novem Auto Bildu težave BMW-ja z bencinskimi motorji in elektroniko, ali na TTX-u SAT 1 stran 513.

V tem razredu je Mercedes še vedno zakon.
Drugače spredaj 3-ka, zadaj C5
uf-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Meni tui ta sedmica ni baš nekaj, izgleda kot da je pred 5 leti prišel ven že. trenutno še aktualna mi je precej bolj všeč.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Tudi meni se zdi lepa zverinica.
Se mi zdi ,da za razliko od ostalih ti BMW zleze počasi pod kožo in dlje časa drži kot kakšen italijanski dizajn .

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
slučajno naletim na slike nove sedemke. Obilo težav so imeli pri oblikvoanju, a bo sploh kdo to kupil???

napovedujem slabo prodajo.
Za bosance je čist dober.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
slučajno naletim na slike nove sedemke. Obilo težav so imeli pri oblikvoanju, a bo sploh kdo to kupil???

napovedujem slabo prodajo.
Za bosance je čist dober.

Ti si tud en bosanc!!
evil.gif

Kdo pa potem vozi Mercedese Audije itd .Spet bosanci

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
desjtvo je da aktualne sedmici in po večini bmw furajo čefurji, nogo metaši in turbo podjetniki sumljivega porekla... ne vem zakaj...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ti si tud en bosanc!!
Kdo pa potem vozi Mercedese Audije itd .Spet bosanci
Mercedese vozijo auslenderji, ki po Nemčiji v hosti drevesa sekajo, Audije pa vozijo cigani.
A nisi vedu tega?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Mene prav zanima, kdo od pljuvajočih si bo v nasljednjem letu omislil novo vozilo tega razreda, da je tako razočaran nad sedmico.

Meni osebno je zunanja oblika drugorazredna zadeva, ko gre za izbiro avtomobila. Precej bolj me zanimata notranjost in tehnika, od zunanje oblike nimam ničesar. Med drugim tudi zaradi tega, ker mi zbujanje zavisti ne predstavlja nikakršnega zadoščenja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
ne verjamem

vsak gleda na zadevo vizualno, tudi oblečen si verjetno lepo, vsaj zase, da si si vsec, ne pa kot klošar od strojana, a je tko...al se mogoce motim
grin1.gif

in ne, jajce od bmwja ne bom kupil, verjetno tudi novga S na, ker so stroški previsoke..lahko pa komentiramo dizajn a je tko? al ne smemo...torej ce nekaj ne "zmorem" kupit ne smem imet svojga mnenja..a s ti mal retarda al ti je zgolj uslo?
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Audi a8/s8 men dolgočasen kot stardec na avtocesti. s klasa je še njaboljši vendar sedmica je bla dozdej ful lepa ta zadna je pa grda

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tud znotraj je ta sedmica zelo grd izdelek. Armatura pa to...kot kakšen industrijski prezračevalni sistem za na podstrešje ali klima ogrevalna naprava za v kurilnico. Sploh nima "duše" avtomobila. Pravzaprav so BMWji nasploh grdi. Edino, kar BMW lahko ponudi, je dost močne mašine. To pa za večino ljudi z majhnimi lulčeki in ranjenim egom, največ pomeni. Močen motor pa ni težko naredit. To lahko naredi vsak.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
desjtvo je da aktualne sedmici in po večini bmw furajo čefurji, nogo metaši in turbo podjetniki sumljivega porekla... ne vem zakaj...

Mogoče zato, ker si je normalni človek z povprečno slovensko plačo nemore privoščiti?
confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
sem dodal še obične BMWje...

krediti delajo čudeže, pa ne govorim samo o novih..5 let stari se dobijo za šenk skor
grin1.gif