nova bmw 7 uglj gravž

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sam teb pa folk hitro pride do zivega
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
forum 21?
confused-1.gif

Ne, šuškave tenirke
evil.gif

Bolje trenerka nego kravata. Ko vidim ob 4 zjutraj po lokalih kravatarje z prečko na glavi mi na jok gre od smeha , ko se bi radi izdajali za kaj več kot so v resnici. Ponavadi tudi če že peljejo kako domov, peljejo tiste ostanke ko jih noben od naš še povoha ne.
Seveda ne, ker vas tudi one ne povohajo. Tiste, ki jih vi odpeljete domov pa ne povohajo kravatarjev in obratno. Vsakemu svoje.

Kot ima nekdo v podpisu: "Sto ljudi, sto čudi, sto žena, dvesto sisa."

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zate nič ne rečem, ker te ne poznam, mogoče si kul kljub izbiri avta, ampak glavni napihovalec na določenem forumu se pa v realnosti skriva pred ženskami za svojim avtom, sem videl na pastne oči in če bi mi to kdo pripovedoval, mu ne bi verjel...
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zate nič ne rečem, ker te ne poznam, mogoče si kul kljub izbiri avta, ampak glavni napihovalec na določenem forumu se pa v realnosti skriva pred ženskami za svojim avtom, sem videl na pastne oči in če bi mi to kdo pripovedoval, mu ne bi verjel...
smile-1.gif

Jaz se nikjer ne napihujem. Sem malo visje napisal da sem povprecen clovek in nic vec. A pogreje me ko določeni pišejo gluposti in vse mečejo ki vozijo BMW v isti koš. Imaš budale povsot pri vsaki znamki in imaš normalne pri vsaki znamki.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
765
113
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Ok, nejmu opravičimo, kaj pa je tvoje opravičilo oæa?
Naslov teme je, da je BMWjeva sedmica nagravžna. To drži kot pribito. Vi zagovorniki teh nagravžarij pa ste spet takoj začeli z neumnostmi kot so; da si ga ne moremo privoščit, da lahko samo sanjamo o njem itd..
Traparija, avto je grd, vi pa spet samo dokazujete to kar jaz skoz trdim. Noben ne kupi BMWja ker naj bi bil ta avto tako dober ali lep. BMWja se kupuje zato, ker je brezvezno drag. In to je to, kar lastniki hočejo s tem avtom povedat, češ imam veliko denarja in malo pameti.
To je vsa kunšt pri teh avtih in jnjihovih lastnikih.

Kaj pa ti voziš ,da vemo sploh kakšen avto je lep .Ker imaš očitno izrazito izostren okus.
Sicer ,pa sto ljudi sto čudi.Ne se preveč razburjat to škoduje tvoji lepoti.
evil.gif
Modrega fiata...
Stardec in avto...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Mislim, da so po debati v tejle in sosednji temi (o Koleosu) nekateri primerni za novo titulo.

on: verjetno bo res treba videt avto v živo in šele potem soditi o lepoti, nagravžnosti, kitajskem dizajnu,...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
zakaj?

torej so slike in katalogi BV? ali nisi vizualni tip? si bolj slep in mors slatat?
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A si ti v kleti zaprt, ali se samo malo norca delaš iz samega sebe?
Velikokrat v praksi vozilo izgleda boljše ali slabše kot na slikah, katalogih,... Določeni avti (mogoče je to še bolj izrazito pri motorjih) so v realnosti precej drugačni kot na studijskih slikah. Verjetno svoje naredijo sonce, sence, svetloba na splošno, tudi barva ima veliko vpliva na izgled. Zato pravim, da bo treba avto videti v živo. Mogoče potem, ko sedeš v avto drugače začutiš prostorsko sliko, ki je fotografija ne more realno predstaviti.
Drugače pa me tale BMW ni ravno navdušil, mogoče tudi zato, ker nisem ljubitelj te znamke in ne bom zatrjeval da je še drek lep če ima spredaj značko s propelerjem.
Vidim, da tudi ti nisi BMW fan, zato pa so ti zvezdice padle na minimum.
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
"Vidim, da tudi ti nisi BMW fan, zato pa so ti zvezdice padle na minimum."

ah ni res, M3 je cist spodoben avto...jepa res daos zvezdice zaradi te teme padle na 1, jebat ga, pač sem se trenerkarjem zameril.
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
če me spomin ne vara si bil v klubu enozvezdičarjev že prej. Me sploh ne čudi
smirk-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Meni sploh ni slaba..

Spredaj pa noter je kr dobra, odzadaj pa mi deluje kot kaka vecja limuzina kitajske/korejske industrije...
Bo treba videt v zivo. Ledvicke so mi hude, pa ta agresivni videz, samo dvomim da bo cena izpod 100...

730d s solidno opremo 85 000 - 90 000 EUR . Začetna cena 69500

badboys

Pripravnik
18. avg 2007
52
0
6
volan ma k trojka, sredinska konzola k petka..... vglavnem ni mi všeč, pa še prevelike ledvičke ma, premal je agresiven.....v tem razredu se mi zdi da je S klasa še zmeraj stopničko višje kot ostali......