Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Pa sej gre pri določenem %, vedno boš našel nekaj uporabnikov,ki so zadovoljni, over-all si pa priznaj, da so bili ti motorji fail.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ksz...kdor vidi podobnost med prilepljenima je popolnoma slep...
En detajl kjer spominjata na podobnost bi rad videl....
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Malecky, ne nisem Waga kupu. Sem nabavil Kio. Drugače pa razmišljam čez čas o nabavi ta novega Superba 1.4 TSi 120 ali 150KM ali pa Forda Mondeota (S_Maxa) z 1.5 Ecobost motorjem. So kaki problemi z obema motorjema?
Možno, da je tako v Sloveniji.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Tukaj se veriga pogosto strga oz. vsaj preskoči, kakšni so potem računi lahko prebereš iz avtobild linka (6500€+), kulance pa 2.5k€.
Golf 6, več komadov polomljenih ventilov je že delal "moj" mehankar. Glede iznajdljivosti in vez bi ti moral pa on direktno povedat resnično zgodbico, kaj se je moralo vse narest, da so dobili nov motor za avto v garanciji in to VIP VAGovca v Slo (avto v družini AH).
O čem ti to?Citat:
Uporabnik Malecky pravi:VAGi so svete krave, ki se jih ne sme tikat?
Aja? Res ne bom šel gledat tvojih postov, ampak malo si preberi par komentarjev zgoraj, pa boš videl, da vsi poznajo ''tvojega'' TiguanaCitat:
Uporabnik Malecky pravi:Feltne niso sanirane, saj fotru ni bistvena estetka, mu je vseeno, tudi grdo kljuko je dal zmontirat, tako da so feltne še solidne, to je pa tudi vse, kar sem pisal o tem Tiguanu tukaj na alterju.
Jup, izgleda imaš težave z branjem.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Glede menjav motorjev:
"Motorschaden. Wie beim Touran 1.4 TSI von Daniel Kern aus Kirchberg Murr (Baden-Württemberg). Der bekam bei Kilometerstand 30.000 zunächst eine neue Steuerkette und bei 75.000 sogar einen Austauschmotor. VW zahlte die Hälfte, er blieb auf rund 4000 Euro sitzen."
"Beim Audi A3 1.4 TSFI von Michael Heide aus München machte die Steuerkette bei 59.000 Kilometern schlapp. Auch hier gab es nach fünf Jahren nur 50 Prozent von der VW-Tochter. "
"Audi A5, 1.8 TFSI EZ 2012 , nach 3 Jahren und 60.000 km Laufleistung muss Kette gewechselt werden (überspannt) Alle Services (5 an der Zahl) nur bei Audi gemacht, Resultat 400 eur Kulanz (kette selbst) einbau von 1600 Euro selbst zahlen! BMW hat das bei meinem 8 jahre alten 3er komplett gratis gewechselt! "
konec... novi Tiguan R je estetsko vrhunski! Ne bom pa nikoli kupec, pa foter tudi ne.
S Cizijem sta nekaj debatirala o GTI-jih, tako da sem pač napisal svoje mnenje o tem. Sedaj mi pa pokaži GTI-ja z 1.4TSI ali pa 1.8TSI motorjem.Citat:
V Nemčiji je pol 6-k GTI-jev ''ustreznih'' letnikov z menjanimi motorji na pooblaščenih servisih in močno dvomim, da so jih sami plačali.
Pokaži mi en moj post kjer častim VW, zato res ne vem kaj ima nick s tem?Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
O jeb*** mater ker pacient.
Tiguan je pa notri lep? Golf Plus izpred 10 let style armatura, usnje in panoramo se je dalo dobit pa tudi v Qashqaiju.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Avto ima 100kkm, s popolno brezhibno servisno zgodovino in brezhibno ohranjen. Zavore ipd. vse, kar ne bi blo treba, da je original in menjano pri pooblaščencu je bilo menjano tam in je original izvedeno na Verovškovi.
Zaradi starosti in odličnega VAG mehanika v moji bljižini je jasno, da se bo servisiral pri njemu, ker mu še bolj zaupam, kot če avto peljem na pooblaščenca. Dejansko je bil to še razlog, da očetu nisem 100% odsvetoval nakup tega avta, konkurenca pač nima veliko bencinarjev, kakšni kaškaji so bli pa zunaj lepi, notri pa klio, tako da se je napel za tega Tiguana, ker ma rad usnje in panoramo.
Ja, to že cel Alter ve kakšna jajca imate doma, da se ti luščijo vratna držala, pa lak na platiščih, motor je za en [cenzura]...Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Avto je pač porazen,
Evo, ta zadnji stavek ti dam pa prav, sem tudi sam že na prejšnji stran napisal strošek kulance pri Audiju, pa prigode iz Auto Bilda kot tudi to, da je VW customer care v primetu TSI motorschaden pri svojih kupcih popolnoma zatajil.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
in kaj bo vse VW častil. Piši na Autobild, da to VW vse zrihta sam da oni tega ne vedo, najbolje, da te najamejo za VAG specjalista.