Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Brat mi ravno javil, dobil kazen 40 švicarskih frankov za prekoračitev hitrosti.
Peljal je neverjetnih 51km/h na omejitev 50km/h.
V Švici je prva kategorija za prekoračitve med 1-5km/h prehitro
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ok - naj ti bo - očitno preveč po sebi "gledam", ker ko dam jaz dalekozore dol ne vidim spredaj nič več, na števcu pa vse črte precej "debelejše" ratajo.
Drugače pa HUD ni slaba ideja. A 6tka te opcije nima ali je nisi naročil?
(Drgač pa fauš za 6tko, jaz iz prejšnje končal na Fordu)
Sicer pa tebi bi itak morala biti egal glede omejitev - imaš homologiran jammer.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Nastavi se speed limiter, tempomat se uporablja na AC.
Citat:
Uporabnik roscha pravi:
JBG tudi ure s kukavico se ne prodajajo več kot pred recesijo. Pa revalvacija franka pa se pa takle. 2% preveč plača. (izračunaj 50 +2%= ?). Balkancu je števec lagal 5% pa je v kurtzu. Naj zamenja avto. Wolksfagenmobil ima števec kul, ostalo pa v peesdi. Ampak lej 40 CHF se pa vssen prišpara. Parkrat po 40 pa je za karjolo kinta notr.
OK dost zajebancije. Za 2% preveč te jebejo in naši in njihovi, ko je pa treba muslo-govno prevažat preko pol sveta, je pa vse gratis. S spremsvom in varovanjem vred. Pa razumi če moreš.
In potem se enemu odpelje in strelja na dohtarja je pa tavečji kriminalc. Na vrsti bi bil pa vejetno enktrat RIP + 3 leta.
FAK kje mi žvimo.
kdo pa tebi to pove?Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kdor potrebuje števec za hitrost, da mu pokaže kdaj vozi 50 kmh je direkt za na avtobus ali pa na kolo.
Se strinjam.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zal je to po mojem mnenju zgreseno ... Ker osredotociti se je ptorebno na promet okoli sebe... Ne pa na to, ali je cagar na stevcu pol milimetra pod oznako 50 ali pol milimetra nad oznako... in to potem privede to tega, da se zacnejo ljudje "cjazit" po cesti... In zaradi tega, ker ves cas buljijo v stevec, sploh ne opazijo, kaj se dogaja okoli njih....In potm peljejo raje za vsak slucaj 40 km/h kot pa da bo zaradi zaradi take minimalne prekoracitve placali kazen... ;(
Vidimo jo v postavitvi omejitve. V Švici nimajo tako neumnih omejitev, kot pri nas.Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
In tu vidimo osnovno razliko v mentaliteti med Balkanom in Švico.