Nov nateg 6655

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prasice ene, dobim pravkar SMS:

''Ki ste ga prejeli (1) novo fotografijo sporočilo. Odgovori z DA za ogled sporočila!'' (dobesedno prepisano).

Seveda se z DA včlaniš v kak nov Dimocov klub
10.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
to idi k svojemu operaterju, pa zahtevaj podatke kdo je to poslal..in ko dobiš podatke idi osebno k njim pa jim razfukaj celo jebeno firmo gamad prekleta...nategunska.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem jim pisal, zdaj pa da vidimo odgovor oz. izgovor. Kolikor sem uspel prebrat na različnih forumih, bi se naj to dogajalo predvem v Tuševem omrežju.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem jim pisal, zdaj pa da vidimo odgovor oz. izgovor. Kolikor sem uspel prebrat na različnih forumih, bi se naj to dogajalo predvem v Tuševem omrežju.

ne razumem kaj ima omrežje pri tem veze? To se lahko dogaja pri vsakem operaterju (uporabljajo generator številk in lovijo naivneže)... Če nisi nič odgovoril ali kaj pokliči na 080700700 bodo preverili, če se ti je kaj obračunalo, lahko ti tudi blokirajo prejemanje komercialnih sporočil če želiš...

Lp

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
......in ko dobiš podatke idi osebno k njim pa jim razfukaj celo jebeno firmo gamad...

Jej, kako si agresiven; poskusaj s kakimi bolj miroljubnimi nacini.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:

ne razumem kaj ima omrežje pri tem veze? To se lahko dogaja pri vsakem operaterju (uporabljajo generator številk in lovijo naivneže)... Če nisi nič odgovoril ali kaj pokliči na 080700700 bodo preverili, če se ti je kaj obračunalo, lahko ti tudi blokirajo prejemanje komercialnih sporočil če želiš...

Lp

Mogoče kdo znotraj izda/proda cifre njim? Obračunalo pa ni nič (preveril na porabi), tudi nebi moglo, ker nisem odgovoril.

Zame ni problem, vem da je nateg, zanima pa me koliko jih bodo obrali. Pa tudi če poberejo 2€ od 1000 ljudi, je to že nek denar.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo zelo uporaben odgovor:

Pozdravljeni,

Zahvaljujemo se za posredovano sporočilo.

Svetujemo vam, da za tovrstna vprašanja kontaktirate podjetje, ki vam je poslalo omenjeno sporočilo. Kontaktni podatki podjetja so:

Ponudnik: Dimoco, direct mobile communications GMBH
Kontaktna št.: 05 664 4961
E-mail: info-si@mobile-info.cc Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Splosni pogoji: www.dimoco.org
Delovni čas reševanja reklamacij: PON - PET 09:00 - 16:00

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Evo zelo uporaben odgovor:

Pozdravljeni,

Zahvaljujemo se za posredovano sporočilo.

Svetujemo vam, da za tovrstna vprašanja kontaktirate podjetje, ki vam je poslalo omenjeno sporočilo. Kontaktni podatki podjetja so:

Ponudnik: Dimoco, direct mobile communications GMBH
Kontaktna št.: 05 664 4961
E-mail: info-si@mobile-info.cc Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Splosni pogoji: www.dimoco.org
Delovni čas reševanja reklamacij: PON - PET 09:00 - 16:00

sej je pričakovan tak odgovor, saj operater ne more vedet na kakšen način so dobil tvojo cifro oz kako si se prijavil (če bi se recimo). To ve samo in izključno pošiljatelj, v tvojem primeri Dimocco... So pa teli Dimocco zlo pasji ja tko da je treba fejst merkat... Nared še blokado komercialnih preko 080700700 pa boš meu mir...

Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Lahko blokiraš vsa ali posamična plačljiva in pa isto velja za brezplačna SMS/MMS....